• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن آش شولی یزدی

    آموزش ساختن آش شولی یزدی

    زردچوبه | گلوله | لیوان | ساختن | آموزش | آموزش آشپزی

    آموزش ساختن آش شولی یزدی

    آموزش ساختن آش شولی یزدی 

    به هر نقطه از کشور عزیزمان ایران که سفر کنیم، مردم آش محلی مربوط به خود را دارند که در این مقاله آش محلی یزد یعنی شولی را برای شما آموزش مي دهیم.این آش مخصوص استان یزد هست، آش شولیِ اصیل یزدی را درست کنید و در ظهر جمعه یک غذای محلی بخورید.

    مواد لازم:

    آموزش ساختن آش شولی یزدی

    سبزی «نصف آن اسفناج و نصف دیگر شوید، تره، جعفری و چند شاخه شنبلیله» ۱۵۰۰ گرم
    چغندر بزرگ ۲ عدد

    عبارات مهم : زردچوبه – گلوله
    پیاز ۳ عدد
    نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری
    آرد ۱,۱/۲ لیوان
    عدس ۱ لیوان
    روغن به مقدار لازم
    نمک به مقدار لازم
    زردچوبه ۲ قاشق مربا خوری
    سرکه به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ۱- چغندر را پوست کنده، سپس آن را به صورت خلالی برش داده و با مقداری آب بگذارید روی شعله تا نیم پز شود.

    زردچوبه | گلوله | لیوان | ساختن | آموزش | آموزش آشپزی

    ۲- بعد از نیم پز شدن چغندر، عدس و سبزی خرده شده است را به آن اضافه کنید و صبر کنید تا کاملا بپزد.در این فاصله نعنا و پیاز داغ را درست کنید و به آن زردچوبه را اضافه کنید.

    ۳- به آرد حدود ۴ تا ۵ لیوان آب اضافه کنید و سپس با دست، کاملا انها را با هم مخلوط کنید. هنگامی سبزی و عدس پخته شد نصف پیاز داغ را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید چند قل بخورد.

    ۴- بعد از آن، ابتدا حدود ۴ لیوان آب جوش به آش اضافه کنید و سپس آرد آب گرفته را به آرامی به آش اضافه کنید و همزمان هم، بافایده به هم بزنید تا آرد گلوله نشود.

    آموزش ساختن آش شولی یزدی

    سایر نکات:

    اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم آب به آن اضافه کنید و سپس آن را بافایده به هم بزنید تا غلظت آن چیزی شبیه سوپ شود.بعد از اینکه نمک و فلفل آش را اندازه کردید، به آن نعنا داغ و بقیه ي پیاز داغ و سرکه را اضافه کنید «گرچه کمی از آن را برای تزئین نگه مي داریم» و بگذارید تا چند قل بزند تا بوی تند سرکه کم شود.اگر سرکه دوست نداشتید مي توانید آش را با رب انار میل نمایید

    زردچوبه | گلوله | لیوان | ساختن | آموزش | آموزش آشپزی

    واژه های کلیدی: زردچوبه | گلوله | لیوان | ساختن | آموزش | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • منابع اورجینال رمزنگاری در ساختمان داده
  • هاردکپی کتاب های بیوگرافی
  • خرید کتاب جبر زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی کامپیوتر
  • هاردکپی کتاب های زمین شناسی
  • کتب خطوط لوله زبان اصلی
  • کتب ارتوپد زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع تدارکات
  • دانلود فایل های زبان اصلی جراحی پلاستیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی الکترونیک
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>