• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن خوراک سنگدان و قارچ

    آموزش ساختن خوراک سنگدان و قارچ

    پرتقال | همراه | ساختن | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی

    آموزش ساختن خوراک سنگدان و قارچ

    آموزش ساختن خوراک سنگدان و قارچ 

    طرز تهیه خوراک خوشمزه و عالی سنگدان مرغ را به همراه قارچ جهت شما داریم که سرشار از مواد مغذی است و می تواند یک وعده بینظیر باشد. سنگدان مرغ، نوعی غذای قدیمی هست، که حس نوستالژیکی را با خود به همراه دارد. در این مقاله روش تهیه نوعی غذا با سنگدان مرغ را به شما آموزش داده ایم که کمی مدرن هست.

    مواد لازم:

    آموزش ساختن خوراک سنگدان و قارچ

    سنگدان مرغ نیم کیلو
    قارچ ۲۵۰گرم

    عبارات مهم : پرتقال – همراه
    نمک فلفل زرد چوبه به مقدار لازم
    کره ۱۰۰گرم
    فلفل دلمه اي یک عدد
    آب دو لیوان
    پیاز ۴عدد

    طرز تهیه:

    ۱-ابتدا سنگدانها را بافایده شسته و به سایز دلخواه برش بزنید. ۲عدد پیاز را درشت خرد کرده و به همراه سنگدانها داخل قابلمه ریخته و روی آن مقداری آب بریزید اجازه دهید مواد کمی با هم بجوشند.

    پرتقال | همراه | ساختن | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی

    ۲-سنگدان را آبکش کرده و آن را از سایر مواد جدا کنید.

    ۳- ۲عدد پیاز باقی مانده را ریز خرد کرده و داخل روغن به خوبی تفت دهید تا طلایی شوند.مقداری رب گوجه فرنگی و زعفران آبکرده نیز به مواد اضافه کرده و سنگدانها را اضافه کنید.

    ۴-ادویه را نیز به مواد افزوده و شعله را ملایم کنید و بافایده تفت دهید.

    آموزش ساختن خوراک سنگدان و قارچ

    ۵-آب را به مواد اضافه کرده و شعله را زیاد کنید تا بجوشند.سپس شعله را ملایم کنید.

    ۶-قارچ را خرد کرده و داخل روغن سرخ کنید و بعد آن را از صافی رد کرده و فلفل دلمه اي را نیز خرد کرده و در همان روغن سرخ کنید.

    پرتقال | همراه | ساختن | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی

    ۷-قارچ و فلفل را به سنگدان اضافه کنید.شعله را بسیار ملایم کرده و صبر کنید تا آب غذا کشیده شده است و غذا بافایده بپزد.

    نکات:

    آموزش ساختن خوراک سنگدان و قارچ

    ۱-در صورت میل به رب را از بین بردن کرده و به جای آب از آب پرتقال بهره گیری کنید.

    ۲-درصورتی که لعاب غذا کم است مقداری آب پرتقال بریزید واجازه دهید باقارچها چند لحظه ایی بجوشد.

    ۳- این خوراک رامیتوان به همین روش با خمیر پاته در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد بمدت ۳۰ دقیقه درست کرد .

    ۴-بهتر است این خوراک را به صورت تند سرو کنید.

    ۵-توصیه می شود مقداری سیب زمینی را سرخ کرده و به همراه خوراک سرو نمایید.

    ۶-اگر دوست دارید خوراک را کمی آبدارتر تهیه کرده و از مقدار بیشتری آب یا آب پرتقال بهره گیری کنید.

    واژه های کلیدی: پرتقال | همراه | ساختن | ادویه | آموزش | آموزش آشپزی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان شناسی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های سونا
  • هاردکپی کتاب های محاسبات علمی
  • کتاب های اقتصاد اورجینال
  • خرید کتاب های اختر فیزیک از آمازون
  • کتب ماهیگیری زبان اصلی
  • کتب کتابخانه زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی پوست و زیبایی
  • دانلود منابع مرجع جبر کامپیوتر
  • منابع اورجینال پزشکی طبیعی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>