اطلاعیه سایت
مخلوط کن | خوشمزه | فرنگی | ساختن | حرارت | آموزش | خوشمزه | آموزش آشپزی
آموزش ساختن املت مدیترانه ای خوشمزه
طرز تهیه املتی را جهت شما داریم که مربوط به مناطق مدیترانه اي میشود و طعم بسیار خوبی دارد،درست کردن آن کار راحتی هست.
مدت وقت آماده سازی مواد: ۱۵ دقیقه
آموزش ساختن املت مدیترانه ای خوشمزه
مدت وقت پخت: ۲۰ دقیقه
مواد مورد نیاز املت مدیترانه اي برای: ۴ نفر
روغن مایع | ۱ قاشق سوپخوری |
ژامبون قارچ و مرغ «یا ژامبون گوشت» | ۴۰۰ گرم |
گوجه فرنگی «حلقه شده» | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۴ عدد |
قارچ «اسلایس شده» | ۴ عدد |
فلفل دلمه اي «خلالی خردشده» | ۲ عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
بکینگ پودر | یک دوم قاشق چایخوری |
روش پخت املت مدیترانه اي :
هر ورقه ژامبون را روی سطح میز قرار داده و به وسیله کاتر گرد به قطر گوجه فرنگی ها برش بزنید.تخم مرغ ها را داخل کاسه دیگری شکسته، نمک، فلفل، بکینگ پودر، قارچ و فلفل دلمه اي را به آن افزوده و با قاشق با هم مخلوط کنید.
مخلوط کن | خوشمزه | فرنگی | ساختن | حرارت | آموزش | خوشمزه | آموزش آشپزی
تابه اي راروی حرارت قرار داده روغن را درون تابه گرم کنید. یکی در بین گوجه فرنگی و ژامبون را داخل تابه بچینید تا تابه پر شود. سپس مواد تخم مرغی را داخل تابه ریخته و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی حرارت ملایم با در بسته بگذارید تا خودش را بگیرد.
واژه های کلیدی: مخلوط کن | خوشمزه | فرنگی | ساختن | حرارت | آموزش | خوشمزه | آموزش آشپزی