• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » درمان+ علت قرمز شدن چشم‌ها چیست؟

    درمان+ علت قرمز شدن چشم‌ها چیست؟

    قرمزی چشم‌ها می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد. قرمزی چشم خود می‌تواند نشانه پرسشها دیگر مانند خشکی چشم، خواب بسیار کم یا مصرف بی‌رویه قطره چشم باشد. داشتن چشم‌های قرمز

    درمان+ علت قرمز شدن چشم‌ها چیست؟

    قرمزی چشم ها می تواند دلایل متعددی داشته باشد. قرمزی چشم خود می تواند نشانه پرسشها دیگر مانند خشکی چشم، خواب بسیار کم یا مصرف بی رویه قطره چشم باشد.

    داشتن چشم های قرمز موجب می شود به دلایلی نظیر بیماری، ناراحتی یا اعتیاد مورد بازخواست اطرافیان قرار بگیرید. ولی حقیقت ماجرا این است که قرمزی چشم ها می تواند دلایل متعددی داشته باشد.

    اندرو هولزمن، چشم دکتر و مدیر مرکز لیزر چشم مریلند، می گوید: «قرمزی چشم خود می تواند نشانه پرسشها دیگر مانند خشکی چشم، خواب بسیار کم یا مصرف بی رویه قطره چشم باشد.»

    در ادامه ۱۰ علت مهم قرمزی چشم را به شما معرفی کرده و راه حل هریک را نیز برایتان شرح خواهیم داد. توجه کنید که این موارد در طول یک ماه می تواند شما را پرانرژی کند.

    درمان+ علت قرمز شدن چشم‌ها چیست؟

    ۱. خشکی چشم

    عبارات مهم : التهاب چشم – استفاده
    هنگامی چشم هایتان خشک شود، کمی متورم شده است و می سوزد. همین التهاب موجب قرمزی چشم می شود. خشکی چشم در افراد بالای ۵۰ سال زیاد مرسوم است ولی شاهد قرمزی چشم میان جوانانی که زیاد به صفحه رایانه نگاه می کنند نیز هستیم. دکتر هولزمن می گوید: هنگام مشاهده مانیتور، به اندازه کافی پلک نمی زنیم که این کار موجب خشکی چشم می شود.»

    راه حل: استفاده از قطره اشک مصنوعی می تواند موجب مرطوب شدن چشم ها شود که کم کردن التهاب و قرمزی چشم را به همراه دارد. ضمنا هنگام کار با رایانه یا گوشی گوشی تلاش کنید زیاد پلک بزنید. به عنوان نمونه می توانید هر ۲۰ دقیقه، به مدت ۲۰ ثانیه به چند متر آنطرف تر نگاه کنید.

    ۲. حساسیت فصلی
    مواد آلرژی زا (آلرژن) مانند گرده و چمن می توانند موجب تورم و التهاب چشم ها و در نهایت قرمزی چشم شوند. لیکن آلرژی ها موجب خارش چشم شده است و شما را مجبور به مالیدن آن ها می کند.

    راه حل: از طریق اعمال کمپرس سرد به مدت ۱۵ دقیقه در روز بر روی چشم ها، قرمزی و التهاب چشم را کم کنید. سپس با دکتر معالج خود در مورد عالی ترین روش کنترل آلرژی تان مشورت کنید. وی احتمالا به شما آنتی هیستامین توصیه می کند که موجب کم کردن تصویر العمل بدن به آلرژن ها می شود. ولی از آنجایی که آنتی هیستامین ها موجب خشکی چشم می شوند، بهتر است از قطره مصنوعی چشم جهت مرطوب کردن آن استفاده کنید.

    قرمزی چشم‌ها می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد. قرمزی چشم خود می‌تواند نشانه پرسشها دیگر مانند خشکی چشم، خواب بسیار کم یا مصرف بی‌رویه قطره چشم باشد. داشتن چشم‌های قرمز

    ۳. داروهای خاصی مصرف کنید
    فقط آنتی هیستامین ها نیستند که موجب قرمزی چشم ها می شوند. دکتر جفری آنشل می گوید که قرص های خواب آور، داروهای ضد اضطراب و حتی مسکن هایی مانند ایبوپروفن می توانند با کم کردن گردش خون در بافت چشم و اطراف آن موجب خشکی و قرمزی چشم شوند.

    راه حل: به کمک اشک مصنوعی می توانید قرمزی و خشکی چشم هایتان را برطرف کنید. ولی جهت یافتن راه حلی درازمدت بهتر است با دکتر خود مشورت کنید تا یا میزان آن داروی را تنظیم کنید و یا اینکه از داروی جایگزین به جای آن استفاده کنید.

    ۴. خواب کافی ندارید
    فرقی نمی کنید به چه دلیلی شب قبل تا دیروقت بیدار مانده اید: کار اضافی، تماشای فیلم یا مطالعه. چشم ها باید جهت مدت طولانی بسته باشند تا لایه های اشک مجددا تولید شده است و پر شوند. خواب ناکافی موجب قرمزی چشم می شود.

    راه حل: باز هم استفاده از قطره اشک مصنوعی می تواند با مرطوب کردن چشم ها آن را مرطوب کند. ولی فراموش نکنید که ۷ تا ۸ ساعت خواب شبانه جهت بدنتان مهم است.

    ۵. مصرف مشروبات الکلی
    دکتر آنشل می گوید: «الکل موجب کم کردن گردش خون در رگ ها شده است که سپس باعث زیاد کردن خون ورودی به رگ های چشم می شود. به همین علت آن ها قرمز به نظر می رسند.»

    راه حل: تلاش کنید مصرف مشروبات الکلی را ترک کنید. استفاده از قطره چشم نیز مناسب است.

    درمان+ علت قرمز شدن چشم‌ها چیست؟

    ۶. مصرف سیگار
    دود سیگار موجب انقباض رگ های چشم شده است که خشکی سطح چشم را نیز در پی دارد. زمانی که بدن متوجه خشکی و عدم گردش خون کافی در چشم می شود، تلاش می کند تا از طریق گشاد کردن رگ های خونی جبران کند. این اتفاق در نهایت موجب قرمزی و احتمالا خشکی چشم خواهد شد.

    راه حل: تلاش کنید مصرف سیگار را ترک کنید. در غیر این صورت، یک ساعت در هوای آزاد بمانید تا قرمز چشم هایتان برطرف شود.

    ۷. چشم های صورتی دارید!
    التهاب ملتحمه یا کنژنکتیویت موجب صورتی یا قرمز شدن چشم ها می شنود. کنژنکتیویت آلودگی باکتریایی یا ویروسی است که به یک یا هر دو چشم هجوم می برد. این ویروس به شدت واگیردار بوده و می تواند تنها از طریق مالش چشم ها از چشمی به چشم دیگر انتقال یافته شود. این آلودگی موجب التهاب در بافت چشمی و اطراف آن می شود که قرمزی و تورم چشم ها را در پی دارد. خارش، سوزش، ترشحات مخاط مانند چشم و حساست به نور از جمله علائم دیگر کنژنکتیویت است.

    راه حل: در ابتدا حتما با یک چشم دکتر مشورت کنید تا ببینید کنژنکتیویت شما از نوع باکتریایی است یا ویروسی. اگر ویروسی است که باید بین ۲ تا ۳ هفته با آن مدارا کنید. (قطره چشم استروئید می تواند موجب کم کردن قرمزی و تورم چشم شود.) اگر هم باکتریایی باشد، می توانید از قطره چشم آنتی بیوتیک استفاده کنید.

    قرمزی چشم‌ها می‌تواند دلایل متعددی داشته باشد. قرمزی چشم خود می‌تواند نشانه پرسشها دیگر مانند خشکی چشم، خواب بسیار کم یا مصرف بی‌رویه قطره چشم باشد. داشتن چشم‌های قرمز

    ۸. شنا در استخر
    ترکیبات کلر موجود در استخر موجب کشته شدن باکتری های بافایده چشم می شود که قرمزی و سوزش را به دنبال دارد.

    راه حل: شستشوی چشم با محلول آب و نمک و یا اشک مصنوعی می تواند به کمکتان بیاید. اگر هم در طول شنا از لنز طبی استفاده کردید، بلافاصله بعد از آخر شنا آن ها را دربیاورید. در ضمن، تلاش کنید که از عینک شنا جهت دفعات بعدی استفاده کنید.

    ۹. پاره شدن رگ خونی
    رگ های خونی چشم می تواند در نتیجه فشار زیاد مانند سرفه های شدید، خوابیدن در حالتی که به چشم هایتان فشار بیاید و یا آسیب دیدن چشم ها مانند مشت خوردن در چشم یا بر اثر تصادف پاره شوند. هنگامی که یک رگ خونی پاره شود، خون زیر سطح چشم جمع می شود. به همین علت ممکن است سفیدی چشم به طور کامل یا ناقص قرمز شود. دکتر هولزمن می گوید که این اتفاق چندان جدی نیست و فقط خطرناک به نظر می رسند.

    راه حل: متاسفانه در این مورد هیچ کاری از دستتان برنمی آید و فقط باید یک هفته منتظر بمانید تا برطرف شود.

    درمان+ علت قرمز شدن چشم‌ها چیست؟

    ۱۰. استفاده بیش از حد قطره چشم
    مصرف بیش از حد قطره چشم می شوند مسئله قرمزی چشم را به شکلی عجیب بدتر کند. دلیلش نیز این است که قطره چشم از طریق انقباض رگ های خونی و کم کردن گردش خون اثر می گذارد.

    راه حل: اگر به میزان بسیار کمی از قطره چشم استفاده می کنید، به عنوان نمونه هفته ای یک بار)، مشکلی نیست. ولی اگر روزانه به مدت یک یا دو هفته مجبور به استفاده از قطره چشم و اشک مصنوعی شدید، بهتر است آن را با یک چشم دکتر در میان بگذارید تا ببینید علت ریشه ای قرمزی چشم هایتان چیست. زمانی که مسئله ریشه ای را حل کردید، دیگر مجبور به استفاده بیش از حد قطره چشم نیستید.

    البته در صورتی که قرمزی چشم همراه با علائم دیگری از قبیل سوزش، تورم یا کم کردن دید باشد ، مورد نیاز است از سوی چشم دکتر معاینه شود و از نظر وجود بیماری های خطرناک تر چشمی مورد بررسی قرار گیرد.

    عفونت های چشمی بر حسب محل و بافت درگیر شده است می تواند علائم متفاوتی مانند وجود ترشحات، سوزش، احساس جسم خارجی، کم کردن دید و درد داشته باشد.

    درمان قرمزی چشم در چند قطره

    با توجه به استفاده مرسوم بسیاری از افراد از قطره نفازولین جهت برطرف سرخی چشم، این پرسش به ذهن می رسد استفاده خودسرانه از این قطره تا چه اندازه از سوی متخصصان چشم تائید می شود؟

    دکتر محمد ریاضی اصفهانی، فوق تخصص جراحی شبکیه در گفت وگو با جام جم با تاکید بر این که استفاده از قطره چشمی نفازولین جهت درمان قرمزی چشم به طور کلی توصیه نمی شود، توضیح می دهد: استفاده از نفازولین می تواند باعث پوشیده شدن علائم بیماری و تشخیص دیرتر بیماری فرد شود. از سوی دیگر با گذشت وقت از میزان آثار آن کاسته می شود و تاثیری بر میزان قرمزی ندارد. به بیان دیگر، استفاده از آن باید با تائید چشم دکتر بوده و بعد از بررسی چشم از نظر نوع بیماری چشمی انجام شود.

    عاقبت تلخ مصرف خودسرانه قطره چشمی

    شاید بسیاری از افراد ندانند مصرف خودسرانه قطره های چشمی می تواند باعث بروز عوارضی از جمله کاتاراکت، آب سیاه، عوض کردن فلور طبیعی میکروبی چشم ( میکروب های بی ضرری که به طور طبیعی در سطح چشم وجود دارد) و کم کردن دفاع چشم در برابر میکروب های بیماری زا و حساسیت شود.

    اما دکتر ریاضی، اشک مصنوعی را از این قطره ها مستثنی کرده و می گوید: قطره هایی که به صورت اشک مصنوعی با نام های متفاوت وجود دارد ـ در صورتی که با توصیه چشم دکتر استفاده شود ـ می تواند با کمترین عوارض مورد استفاده طولانی مدت قرار گیرد، ولی محلول هایی که جهت شست وشوی چشم عرضه می شود در چشم های سالم استفاده چندانی ندارد و چشم سالم سیستم های حفاظتی و شست وشوی کاملی جهت فرد دارد که بسیار موثر عمل می کند.

    منبع : فرادید

    واژه های کلیدی: التهاب چشم | استفاده | بیماری | صورتی | آلرژی | ۱. خشکی چشم | ۲. حساسیت فصلی | ۴. خواب کافی ندارید

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی تمدن امریکا
  • کتاب های طب فیزیکی و توانبخشی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی دینامیک غیر خطی
  • کتب ریاضیات زبان اصلی
  • منابع اورجینال تولید مواد غذایی
  • خرید کتاب های تجارت از آمازون
  • منابع اورجینال ساختمان داده
  • کتب فیزیک جو زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع هنر ارتباطات
  • منابع اورجینال بیماری های عفونی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>