اطلاعیه سایت
پنیر پارمزان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | مخلوط کن | خوشمزه | لازانیا | فرنگی | حرارت | آموزش
طرز تهیه رول لازانیای پپرونی خوشمزه و عالی
آموزش ساختن رول لازانیای پپرونی را جهت شما داریم که می توانید در زیر طبق دستور آن را تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید. در این مقاله شکل جدیدی از لازانیا را به شما آموزش داده ایم.لازانیای رول شده است که در آن از انواع پنیرهای خوشمزه اسفاده شده است هست.
• مدت زمانی آماده سازی: ۳۰ دقیقه
• مدت وقت پخت: یک ساعت
طرز تهیه رول لازانیای پپرونی خوشمزه و عالی
مواد لازم:
عبارات مهم : پنیر پارمزان – گوجه فرنگی لازانیا: ۱۰ ورقه
تخم مرغ «کمی زده شده»: یک عدد
پنیر ریکوتا: یک و یک چهارم پیمانه
پنیر ماتزرلا «رنده شده»: سه چهارم پیمانه
پنیر پارمزان «رنده شده»: سه چهارم پیمانه
جعفری تازه «خرد شده»: یک چهارم پیمانه
فلفل سیاه «پودر شده»: یک چهارم قاشق چای خوری
پپرونی «اسلایس شده»: ۸۵ گرم
مواد مورد نیاز جهت سس:
کره: یک ق س
روغن زیتون: یک ق چ
سیر «ریز خرد شده»: ۲ حبه
پیاز «نگینی خرد شده»: نصف یک عدد
گوجه فرنگی «نگینی خرد شده»: ۸۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۸۵ گرم
ریحان «خشک»: یک ق چ
ارگانوی خشک: یک دوم ق چ
شکر: یک دوم ق چ
فلفل قرمز «پودر شده»: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه «پودر شده»: به میزان لازم
پنیر پارمزان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | مخلوط کن | خوشمزه | لازانیا | فرنگی | حرارت | آموزش
روش تهیه:
۱٫ ابتدا جهت تهیه سس، کره و روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید تا کره ذوب شود. سیر و پیاز را اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، ریحان، ارگانو، شکر و فلفل قرمز پودر شده است را اضافه و مخلوط کنید. بعد از این که مواد به جوش آمد، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا حدود ۱۵ دقیقه به آرامی بجوشند.
ظرف را از روی حرارت بردارید و بعد از خنک شدن سس را در مخلوط کن ریخته و به خوبی ترکیب کنید تا به صورت صاف و یکدست درآید.
۲٫ دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد «۳۵۰ درجه فارنهایت» قرار دهید. ورقه هاي لازانیا را مطابق دستورالعمل روی بسته انها پخته و آبکشی کنید. حدود یک دوم پیمانه سس در کف ظرف فر اکران کنید و کنار بگذارید.
طرز تهیه رول لازانیای پپرونی خوشمزه و عالی
۳٫ تخم مرغ، پنیر ریکوتا، یک پیمانه پنیر ماتزرلا، یک دوم پیمانه پنیر پارمزان، جعفری و فلفل سیاه پودر شده است را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید. ورقه هاي لازانیا را روی سطح کار قرار داده و حدود ۲ قاشق سوپ خوری از مخلوط پنیر را روی هر یک اکران کنید و ۵ الی ۶ برش پپرونی روی مخلوط پنیر قرار دهید.
۴٫ هر ورقه لازانیا را رول کنید.
پنیر پارمزان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | مخلوط کن | خوشمزه | لازانیا | فرنگی | حرارت | آموزش
۵٫ رول هاي لازانیا را در ظرف فر قرار دهید، طوری که قسمت انتهایی رول رو به پایین باشد.
۶٫ حدود یک و یک دوم پیمانه سس روی رول ها بریزید.
طرز تهیه رول لازانیای پپرونی خوشمزه و عالی
۷٫ پنیر ماتزرلا و پنیر پارمزان باقی مانده را روی مواد بپاشید.
۸٫ روی ظرف فر را با فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ الی ۵۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود «۱۰ الی ۱۵ دقیقه آخر پخت فویل را بردارید.»
واژه های کلیدی: پنیر پارمزان | گوجه فرنگی | گوجه فرنگی | روغن زیتون | مخلوط کن | خوشمزه | لازانیا | فرنگی | حرارت | آموزش