• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش تهیه کشمش پلو به همراه پسته خوشمزه

    آموزش تهیه کشمش پلو به همراه پسته خوشمزه

    روغن زیتون | خوشمزه | آلبالو | زردچوبه | همراه | حرارت | آموزش | زعفران | خوشمزه

    آموزش تهیه کشمش پلو به همراه پسته خوشمزه

    آموزش تهیه کشمش پلو به همراه پسته خوشمزه 

    برای شما آموزش تهیه کشمش پلوي خوشمزه را به همراه پسته داریم که می توانید در زیر آن را آموزش مشاهده نمایید و در منزل درست کنید. عدس پلو، جزو غذا هاي اصلیِ همۀ زن هاي ایرانی هست. احتمالا شما هم جزو آن دسته افراد هستید که عدس پلو را با کشمش چندان دوست دارید. امروز در این مقاله روش تهیه غذای دیگری با کشمش را به شما که احتمالا کشمش دوست دارید آموزش می دهیم.

    • میزان سرو: ۶ نفر
    • مدت وقت آماده سازی: ۳۰ دقیقه
    • مدت وقت پخت: ۲۰ دقیقه

    آموزش تهیه کشمش پلو به همراه پسته خوشمزه

    مواد لازم:
    برنج «دانه بلند»: ۲ پیمانه
    کره یا روغن: ۳ ق س
    پیاز کوچک «نازک خرد شده»: یک عدد
    زردچوبه: یک دوم ق چ
    شکر «دانه ریز»: یک سوم پیمانه
    سماق: یک ق چ «در صورت تمایل»
    کشمش «یا آلبالو خشک بدون هسته»: یک و یک دوم پیمانه
    نمک: یک چهارم ق چ
    روغن زیتون: یک ق س
    زعفران: یک چهارم ق چ
    پسته برشته شده است «بدون پوست»: یک سوم پیمانه

    روش تهیه:
    ۱٫ برنج را شسته و حدود ۳۰ دقیقه در آب قرار دهید تا خیس بخورد «در صورت وقت داشته برنج را حدود ۲ ساعت بخسیانید». هرچه برنج اکثر خیس بخورد نرم تر خواهدشد. کره یا روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت میانگین گرم کنید. پیاز خرد شده است را اضافه کرده و حدود ۳ الی ۴ دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

    روغن زیتون | خوشمزه | آلبالو | زردچوبه | همراه | حرارت | آموزش | زعفران | خوشمزه

    ۲٫ زردچوبه، سماق، کشمش و نمک را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید. بعد شکر را به همراه ۲ قاشق سوپ خوری آب اضافه کنید. حدود ۳ دقیقه به تفت دادن مواد ادامه دهید تا کشمش ها تمامی آب را جذب کنند. ظرف را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

    ۳٫ آب را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید. برنج را حدود ۶ الی ۸ دقیقه در آب در حال جوش قرار داده و روی حرارت میانگین بپزید تا قابل جویدن شود. سپس آن را زیر آب سرد آبکش کنید. روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید

    ۴٫ برنج آبکشی شده است را در ظرف بریزید. زعفران ساییده شده است را با ۲ قاشق سوپ خوری آب جوش مخلوط کرده و بعد زا ۱۰ دقیقه دم کشیدن آن را به طور یکنواخت روی برنج بریزید. مخلوط کشمش و پسته را روی برنج بریزید. در ظرف را بگذارید و حدود ۳ دقیقه مواد را روی حرارت چندان بپزید.

    آموزش تهیه کشمش پلو به همراه پسته خوشمزه

    ۵٫ سپس حرارت را کم کرده و به مدت ۱۰ دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید تا برنج دم بکشد. حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید پلو حدود ۵ دقیقه در همان حال بماند سپس سرو نمایید.

    نکته:

    روغن زیتون | خوشمزه | آلبالو | زردچوبه | همراه | حرارت | آموزش | زعفران | خوشمزه

    ۱٫ به جای پسته می توانید از بادام خلال شده است یا گردو بهره گیری کنید.

    ۲٫ به جای کشمش میتوانید از زرشک یا آلبالو خشک بدون هسته بهره گیری کنید.

    آموزش تهیه کشمش پلو به همراه پسته خوشمزه

    واژه های کلیدی: روغن زیتون | خوشمزه | آلبالو | زردچوبه | همراه | حرارت | آموزش | زعفران | خوشمزه

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های بیوگرافی
  • خرید کتاب نظریه های کنترل اتوماتیک زبان اصلی
  • منابع اورجینال هنر
  • هاردکپی کتاب های اتوماسیون
  • دانلود فایل های زبان اصلی ترکیبیات
  • کتاب های اپیدمیولوژی اورجینال
  • هاردکپی کتاب های تجارت الکترونیک
  • خرید کتاب های کلان‌مقیاس از آمازون
  • خرید کتاب جبر زبان اصلی
  • خرید کتاب معدن کار زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>