• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آموزش ساختن فیله ماهی و سس پیاز

    آموزش ساختن فیله ماهی و سس پیاز

    مخلوط کن | خوشمزه | لیموترش | همراه | ساختن | حرارت | تزیین | آموزش

    آموزش ساختن فیله ماهی و سس پیاز

    آموزش ساختن فیله ماهی و سس پیاز 

    شما میتوانید فیله ماهی خوشمزه را همراه با سس پیاز میل کنید و از خوردن یک غذای مغذی و خوشمزه در کنار خانواده لذت ببرید. در این مقاله روش تهیه فیله ماهی با سس پیاز رابه شما آموزش داده ایم. درست کنید و از آن لذت ببرید.

    مواد مورد نیاز:
    فیله ماهی: ۴ عدد
    پیازچه «خرد شده»: ۱۰۰ گرم
    پودر سیر: ۱ ق چ
    آب لیمو ترش: ۱ ق س
    روغن مایع، نمک و فلفل: به میزان لازم

    آموزش ساختن فیله ماهی و سس پیاز

    مواد مورد نیاز سس پیاز:
    پیاز قرمز «خلالی خرد شده»: ۲ عدد
    گوجه گیلاسی «خرد شده»: ۶ عدد
    استاک ماهی: ۱۵۰ میلی لیتر
    سرکه قرمز: ۲ ق س
    شکر: ۲ ق س
    آرد ذرت: ۱ ق س
    آب لیموترش: ۱ تا ۲ ق س
    آب: ۲ ق س
    نمک و فلفل: به میزان لازم
    روغن مایع: ۲ ق س

    روش پخت:
    ۱- نمک، فلفل، پودر سیر و آب لیموترش را داخل کاسه اي ریخته و مخلوط کنید. سپس فیله ماهی را درون آن قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

    مخلوط کن | خوشمزه | لیموترش | همراه | ساختن | حرارت | تزیین | آموزش

    ۲- تابه نسوزی را روی حرارت قرار داده، سپس روغن را درون تابه گرم کنید و ماهی را داخل آن سرخ کنید.

    ۳- جهت تهیه سس؛ پیاز را درون کاسه اي ریخته و آب لیموترش را به آن اضافه و مخلوط کنید. درون تابه اي روغن را گرم کرده، سپس مخلوط پیاز و گوجه گیلاسی را داخل آن ریخته و به مدت ۴ دقیقه تفت دهید. بعد سرکه و شکر را به آن افزوده و ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. سپس استاک ماهی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید

    و با حرارت ملایم حدود ۹ دقیقه بپزید. بعد آرد ذرت را با آّرد مخلوط کرده و به سس اضافه کنید و بگذارید تا روی حرارت غلیظ شود. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید.

    آموزش ساختن فیله ماهی و سس پیاز

    ۴- ماهی سرخ شده است را با سس پیاز، فلفل و پیازچه «قسمت سبز» تزیین و سرو کنید

    • جهت تهیه استاک ماهی: استخوان و پوست ماهی را همراه با ۱ حبه سیر، ۱ عدد پیاز و برگ بو درون قابلمه اي حاوی ۲ پیمانه آب ریخته و بگذارید تا بپزد. «بعد از ۲۰ دقیقه دوسوم پیمانه آب باقی خواهدماند». سپس آن را از صافی رد کرده و بهره گیری کنید.

    مخلوط کن | خوشمزه | لیموترش | همراه | ساختن | حرارت | تزیین | آموزش

    واژه های کلیدی: مخلوط کن | خوشمزه | لیموترش | همراه | ساختن | حرارت | تزیین | آموزش

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع دیرینه شناسی
  • هاردکپی کتاب های علوم پایه
  • خرید کتاب های زبان اصلی کتب عاشقانه
  • هاردکپی کتاب های موجک و پردازش سیگنال
  • خرید کتاب پایگاه های داده زبان اصلی
  • منابع اورجینال بیماری های عفونی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ورزش های رزمی
  • خرید کتاب بازی های فکری زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی نظریه گراف
  • دانلود منابع مرجع طب آزمایشی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>