خانه » سبک زندگی » خانه داری » آموزش درست کردن شکلات بدون ضرر آجیل چاکلت
 

 

آموزش درست کردن شکلات بدون ضرر آجیل چاکلت

خلاصه خبر:

خیلی ها به شکلات معتاد هستند اما حالا که نمی توانیم شکلات پر از ضرر را کنار بگذاریم بهتر است شکلاتی بخوریم که چیزهای مفیدی هم در آن وجود داشته باشد.

در ادامه با کدر همراه باشید

توضیحات تکمیلی:

آموزش درست کردن شکلات بدون ضرر آجیل چاکلت

به نقل از  گروه وبگردی سایـت کـدر ؛ خیلی ها به شکلات معتاد هستند. حالا که نمی توانیم شکلات پر از ضرر را کنار بگذاریم، پس بهتر است حداقل شکلاتی بخوریم که چیزهای مفیدی هم در آن وجود داشته باشد!

مواد مورد نیاز:  بادام (خلال شده): ۴ ق سپسته (خلال شده): ۲ ق سگردو (خردشده): ۳ ق سشکلات تلخ: ۲۴۰ گرمشکلات سفید: ۳۰ گرمپوست پرتقال (رنده شده): ۱ ق سمیوه گلاسه (خردشده): ۴ ق س
روش تهیه:  ۱- کف سینی فر با باعاد ۳۰ در ۴۰ سانتی متر را با ورق آلومینیومی بپوشانید. سپس آن را درون فریزر قرار دهید تا خنک شود. ۲- بادام را درون تابه ای بریزید و بدون روغن تفت دهید. ۳- شکلات تلخ و شکلات سفید را به صورت جداگانه روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود. ۴- داخل کاسه ای شکلات تلخ، بادام تست شده، پسته، پوست پرتقال، گردو و میوه گلاسه را با هم مخلوط کنید. ۵- به وسله قاشقی مخلوط مواد را روی ورق آلومینیومی درون قالب بریزید. سپس آن را با شکلات سفید تزیین کنید، بعد به مدت ۶۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تاسفت شود (یا می توانید داخل قالب سیلیکونی با شکل گل و اندازه دلخواه که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده، بریزید. سپس داخل یخچال بگذارید تا سفت شود، بعد از قالب جدا کرده و داخل ظرفی بچینید. سپس با شکلات سفید تزیین کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید، بعد سرو کنید.
منبع:برترینها

خلاصه خبر:

خیلی ها به شکلات معتاد هستند اما حالا که نمی توانیم شکلات پر از ضرر را کنار بگذاریم بهتر است شکلاتی بخوریم که چیزهای مفیدی هم در آن وجود داشته باشد.

در ادامه با کدر همراه باشید

آموزش درست کردن شکلات بدون ضرر آجیل چاکلت

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

A
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>