• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت دلمه کاهو خوشمزه

    دستور پخت دلمه کاهو خوشمزه

    طرز تهیه دلمه کاهو بسیار خوشمزه + عکس دلمه کاهو

    دستور پخت دلمه کاهو خوشمزه

    مواد لازم :

    برگ کاهو ۵۰۰ گرم
    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    لپه خیسانده ۵۰ گرم
    روغن مایع به مقدار لازم
    گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) ۲۰۰ گرم
    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
    پیازداغ ۱۵ گرم
    زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
    استاک گوشت ۲۵۰ میلی لیتر
    برنج خیس کرده ۲۰۰ گرم
    سبزی دلمه (پاک و خردشده  ) ۲۰۰ گرم
    کره ۵۰ گرم

    طرز تهیه:

    ۱٫ قابلمه ای را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا جوش بیاید سپس کمی نمک در آن بریزید و برگ های کاهو را داخل قابلمه قرار دهید تا به مدت ۱ دقیقه بپزند و نرم شوند سپس آنها را آبکش کنید و روی سطح صافی بگذارید تا آبِ آن ها کاملاً گرفته شود؛
    بنا به گزارش آکاایران : ۲٫ لپه را در قابلمه ای حاوی مقداری آب، روی حرارت ملایم قرار دهید تا نیمپز شود، در آخر کمی نمک به آن اضافه کرده و آبکش کنید؛
    ۳٫ در تابه ای گود حاوی روغنِ داغ، گوشت چرخ کرده را تفت دهید تا آبِ آن کاملاً کشیده شود. در حین این کار، گوشت را با قاشق چوبی، از هم باز کنید سپس رب گوجه فرنگی (تفت داده شده)، لپه، پیازداغ و زردچوبه را به گوشت اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه دیگر تفت دهید. پس از این مدت، از استاک گوشت را به مواد اضافه کنید تا گوشت پخته شود؛
    ۴٫ آبِ روی برنج خیس‏ شده را خالی کنید و آن را به مدت ۱۰ تا ۱۴ دقیقه داخل ‏قابلمه ای حاوی آب جوش، روی حرارت زیاد بریزید تا آماده شود سپس آبکش کنید و آن را به همراه سبزی، به تابه حاوی گوشت اضافه کنید و هم بزنید
    تابه را از روی حرارت بردارید؛
    ۵٫ از مواد به اندازه ۱ قاشق سوپ خوری بردارید و داخل برگ های کاهو بریزید سپس برگ های کاهو را مانند بقچه یا رول، محکم بپیچید. بقیه مخلوط را نیز به همین شکل داخل برگ های کاهو بپیچید. کفِ قابلمه ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری کره (ذوب شده) و مقداری روغن بریزید و چند عدد برگ کاهو روی آن قرار دهید. دلمه ها را به صورت ردیفی در آن چیده و دلمه ها را کنار هم روی برگ کاهوها بچینید؛ دلمه ها را طوری روی برگ ها قرار دهید که نوک آزاد برگ دلمه ها، در زیر قرار گیرد. یک ردیف را چیده، ردیف دوم را مخالف جهت ردیف اول بچینید (یک ردیف افقی و ردیف بعدی عمودی) طوری که دلمه ها با هم فاصله ای نداشته باشند و یک بشقاب روی دلمه ها قرار دهید و وزنه های سنگین نیز روی آن بگذارید تا هنگام پخت باز نشوند سپس بقیه استاک گوشت و کره را از کناره های ظرف روی دلمه ها بریزید. درِ قابلمه را بگذارید و حرارت را زیاد کنید تا بخار آن بلند شود سپس حرارت را ملایم کنید و بگذارید دلمه ها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند. دلمه کاهو آماده سرو است.
    * سبزی دلمه شامل، گشنیز، شوید ترخون، مرزه و جعفری از هر کدام به یک اندازه است.

    منبع:آکاایران

    طرز تهیه دلمه کاهو | روش اصلی تهیه دلمه کاهو | دلمه کاهو | دستور عمل دلمه کاهو | دلمه کاهو خوشمزه | عکس دلمه کاهو | انواع دلمه کاهو | دلمه کاهو اصل | دلمه کاهو | طرز تهیه دلمه کاهو | روش اصلی تهیه دلمه کاهو | دلمه کاهو | دستور عمل دلمه کاهو | دلمه کاهو خوشمزه | عکس دلمه کاهو | انواع دلمه کاهو | دلمه کاهو اصل | دلمه کاهو | طرز تهیه دلمه کاهو | روش اصلی تهیه دلمه کاهو | دلمه کاهو | دستور عمل دلمه کاهو | دلمه کاهو خوشمزه | عکس دلمه کاهو | انواع دلمه کاهو | دلمه کاهو اصل | دلمه کاهو |

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی جراحی
  • خرید کتاب زبان اصلی انسانشناسی تحول
  • منابع اورجینال بیماری های عفونی
  • خرید کتاب تکس لاتکس زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی چشم پزشکی
  • هاردکپی کتاب های واترمارک در ساختمان داده
  • خرید کتاب های زبان اصلی عمران
  • دانلود فایل های زبان اصلی فانتزی
  • هاردکپی کتاب های گیاه شناسی
  • دانلود منابع مرجع ریه و تنفس
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>