• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دستور پخت باقلی پلو با ماهبچه خوشمزه

    دستور پخت باقلی پلو با ماهبچه خوشمزه

    آموزش تهیه باقالی پلو با ماهیچه مخصوص سر آشپز

    دستور پخت باقلی پلو با ماهبچه خوشمزه

    مواد لازم باقالی پلو با ماهیچه برای ۴ نفر :
    برنج:                      ۴ پیمانه
    باقالی سبز:             ۲ پیمانه
    شبت خشک:           ۱۵۰ گرم
    هل و دارچین :          به میزان لازم
    زعفران دم کرده:        ۳ قاشق سوپخوری
    کره حیوانی:             ۱۰۰ گرم
    ماهیچه با استخوان:   یک و نیم کیلوگرم
    پیاز بزرگ:                ۲ عدد
    نمک و فلفل:            به میزان لازم
    پودر گل سرخ :         به میزان لازم
    زردچوبه :                به میزان لازم

    طرز تهیه ماهیچه :
    ابتدا درون زودپز کمی روغن می ریزیم. ماهیچه های پاک شده و شسته شده را درون آن ریخته و پیازی به شکل نگینی ریز می کنیم و اضافه می کنیم. حدود ۱/۲ قاشق غذاخوری زردچوبه می ریزیم و با حرارت متوسط به مدت یک ربع تا ۲۰ دقیقه آن را تفت می دهیم.

    در این مدت دائم به هم می زنیم تا آب پیاز کم کم به خورد ماهیچه برود و بوی گوشت گرفته شود. سپس آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا کاملا بپزد و آب آن به اندازه ی دلخواه باقی بماند. در آخر نمک را اضافه می کنیم.

    طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه :
    ابتدا مقداری آب درون قابلمه ریخته وقتی به جوش آمد برنج خیس خورده را همراه نمک اضافه می کنیم. آب که دوباره به جوش آمد باقالی ها را اضافه می کنیم. برای سبز ماندن رنگ باقالی آب گردانی می کنیم. به این طریق که در ظرفی مقداری آب جوش آمد یک قاشق چایخوری جوش شیرین ریخته باقالی ها را کم کم درون آبکش پلاستیکی ریخته یک دقیقه درون آبجوش قرار می دهیم. سپس بلافاصله درون آب سرد یا زیر شیر آب سرد قرار می دهیم. آب آن که کشیده شد استفاده می کنیم.

    فقط برنج را تست می کنیم هر وقت که آماده ی آبکش شدن شد آبکش می کنیم . درون قابلمه کمی روغن می ریزیم . سیب زمینی ها را حلقه می کنیم و در کف قابلمه می چینیم. یک قاشق روی آن زعفران دم کرده ریخته کمی از برنج ریخته و شبت می پاشیم. دارچین و هل و پودر گل سرخ و کمی روغن آب کرده لا به لای برنج می ریزیم.

    در آخر کره را به قطعات نازک نازک خرد کرده روی سطح برنج می چینیم. نصف استکان آب جوش دور قابلمه ریخته و به مدت یک ربع دم می کنیم. سپس ماهیچه های آماده شده را می توانیم لای برنج موقع کشیدن در دیس قرار می دهیم یا به شکل جداگانه در کنار برنج سرو کنیم.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع رادیو
  • هاردکپی کتاب های طب اورژانس
  • خرید کتاب زبان اصلی پردازش سیگنال
  • خرید کتاب شطرنج زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی باطنی، رمز و راز
  • خرید کتاب های زبان اصلی جانور شناسی
  • کتاب های هواشناسی اورجینال
  • خرید کتاب های مکانیک بدن دگردیس از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی پوست و زیبایی
  • دانلود فایل های زبان اصلی طراحی وب
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>