• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » عمومی » آموزش های جالب » روش درست کردن سبزه/ مدل جدید سبزه نوروز ۹۶

    روش درست کردن سبزه/ مدل جدید سبزه نوروز ۹۶

    طریقه سبز کردن سبزه به شکل های جدید را به مرور برای شما شرح می دهیم تا بتوانید امسال سبزه ای متفاوت داشته باشید.

    چگونه سبزه عید درست کنیم؟+دستورالعمل

    روش درست کردن سبزه/ مدل جدید سبزه نوروز ۹۶
    حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ در خصوص نحوه سبز کردن جوانه ها برای ایام نوروز گفت: ما برای سبز کردن جوانه ها به یک سینی بزرگ، یک تیکه تنظیف یا پارچه سفید و یک آبکش نیاز داریم.
    وی اظهار داشت: مدت زمان خیس کردن دانه ها با توجه به نوع آنها متفاوت است ولی به طور کلی دانه ها را از صبح تا شب خیس می کنیم و در جای نیمه گرم قرار می دهیم، سپس صبح آن ها را می شوییم و آبکش می کنیم تا آب آنها خارج شود.
    این محقق و پژوهشگر طب سنتی عنوان کرد: دانه های آبکش شده را بر روی یک سینی بزرگ پهن می کنیم و یک پارچه مرطوب روی آن می کشیم، سپس آن را در مکانی تاریک با دمای ۲۲ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.
    وی با بیان اینکه آب زیاد سبب پوسیدگی دانه ها می شوند، تصریح کرد: اگر دانه ها دارای آب زیاد بودند برای جلوگیری از پوسیدگی آن ها را دوباره آبکش می کنیم ولی باید توجه داشته باشیم که کف سینی و پارچه روی آن باید همیشه مرطوب و نمناک باشند.
    عظمایی تاکید کرد: پس از گذشت یک تا ۲ روز سینی را پشت پنجره و در معرض آفتاب قرار می دهیم زیرا نور خورشید منجر به رشد بیشتر دانه ها می شود، برخی از دانه ها مانند نخود، عدس و لوبیا زودتر جوانه می زنند و گروهی دیگر به مدت زمان بیشتری نیاز دارند.
    وی تصریح کرد: در صورتی که جوانه ها یک تا ۲ برابر خود دانه رشد کرده باشند، می توان آن ها را مصرف کرد.
    این محقق و پژوهشگر طب سنتی توصیه کرد: جوانه های یونجه، شنبلیله، تربچه و کنجد باید به مدت ۸ ساعت خیسانده شوند که یونجه پس از پنج تا شش روز، شنبلیله بعد از سه تا چهار روز، تربچه پس از چهار تا پنج روز و کنجد بعد از یک تا ۲ روز جوانه می زنند.
    عظمایی یادآور شد: جوانه های نخود، عدس، ماش، سویا، آفتابگردان، گندم و ارزن باید به مدت ۱۰ تا هجده ساعت خیسانده شوند که نخود پس از سه تا چهار روز، عدس، ماش و سویا پس از سه تا پنج روز، آفتابگردان بعد از یک تا ۲ روز، گندم پس از ۲ تا سه روز و ارزن بعد از سه تا چهار روز جوانه می زنند.
    روش درست کردن سبزه/ مدل جدید سبزه نوروز ۹۶
    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب صنعت سیمان زبان اصلی
  • خرید کتاب های گوارش از آمازون
  • کتب ارتوپد زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی مترولوژی
  • خرید کتاب کمیک زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های شغل یابی
  • خرید کتاب های جبر خطی از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی علوم تغذیه
  • خرید کتاب های فشن از آمازون
  • دانلود منابع مرجع تربیت بدنی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>