• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » پزشکی و سلامت » بادام با پوست بهتر است یا بدون پوست؟

    بادام با پوست بهتر است یا بدون پوست؟

     

    اگر بادام بدون پوست مصرف ‌شود، معده قادر است مواد مغذی موجود در آن را هضم و جذب کند. بادام خیس‌خورده و بدون پوست، راحت ‌ترجویده می‌شود.

    چرا قبل از خوردن بادام بهتر است آن را خیس کنیم؟

    خوردن بادام بدون پوست

    بادام با پوست بهتر است یا بدون پوست؟

    بادام سرشار از مواد معدنی مثل منیزیم، فسفر، روی و کلسیم است. علاوه برآن حاوی ویتامین E نیز است. همچنین بادام حاوی فیبر، اسیدهای چرب امگا و پروتئین است.

    پوست بادام حاوی تانن نوعی آنزیم بازدارنده است. عملکرد آن چیست؟ ممکن است مانع جذب مواد مغذی شود. اگر بادام بدون پوست مصرف ‌شود، معده قادر است مواد مغذی موجود در آن را هضم و جذب کند. بادام خیس‌خورده و بدون پوست، راحت ‌ترجویده می‌شود. هنگام درست کردن شیربادام، مغزراحت‌تر در شیر حل می‌شود.خوردن ناشتا بادام خیس‌ خورده و بدون پوست، اسید معده را تنظیم می‌کند. این امر از بازگشت اسید به مری جلوگیری می‌کند. بادام خیس‌خورده حاوی اسید فولیک نوعی ماده مغذی است که برای مادران باردار بسیار مهم است.

     

    نکتهپوست بادام میزان جذب آهن وروی را کاهش می‌دهد. البته ناگفته نماند یکی از مزایای خوردن بادام باپوست این است که فیبر موجود در پوست آن به کولون می‌رسد و به مواد غذایی برای باکتری تبدیل می‌شود که فرایندی مفید است.

     

    بادام با پوست بهتر است یا بدون پوست؟

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی پردازش سیگنال
  • خرید کتاب ساخت و ساز زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع مهندسی مکانیک
  • خرید کتاب بیهوشی و مراقبتهای ویژه زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی الکتریک و الکترونیک هواپیما
  • کتاب های تجارت اورجینال
  • کتاب های هواشناسی اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی مطالعات تطبیقی
  • خرید کتاب های پردازش تصویر از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی ارتباط از راه دور
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>