خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه جوجه چینی پفکی ولطیف با دستور جدید
faceshot selfi  

 

طرز تهیه جوجه چینی پفکی ولطیف با دستور جدید

طرز تهیه جوجه چینی پفکی ولطیف با دستور جدید
که در رستوران ها طرف داران زیادی دارد
روش تهیه ی جوجه چینی :
۱۲۰ گرم ارد گندم ،
۳ عدد تخم مرغ ،
۲ ق غ روغن مایع ،
۳ ق غ دلستر لیمویی ،
۱ ق غ بیکینگ پودر ،
نصف لیوان شیر نمک و فلفل به مقدار لازم ،
یک مرغ کامل را به تکه های کوچک برش داده و با این مواد جوجه چینی درست می کنم.
تخم مرغ ها را خوب مخلوط می کنم ، بیکینگ پودر + نمک + فلفل + روغن + دلستر + شیر و در نهایت آرد ،
یک خمیر نیمه غلیظ درست می کنم . تکه های کوچک مرغ و یا حتی’ فیله را داخل خمیر و بعد در روغن زیاد و در قابلمه ای کوچک سرخ می کنم .

جوجه چینی با این خمیر بسیار خوشمزه و پفکی و لطیف می شود .
طرز تهیه جوجه چینی پفکی ولطیف با دستور جدید

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

A
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>