• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » سبک زندگی » خانه داری » سرطان نخورید!!!!. ظروف استیل یا تفلون یا لعابی ./کدام قابلمه برای پخت وپز بی ضرر است

    سرطان نخورید!!!!. ظروف استیل یا تفلون یا لعابی ./کدام قابلمه برای پخت وپز بی ضرر است

    سرطان نخورید!!!!. ظروف استیل یا تفلون یا لعابی ./کدام قابلمه برای پخت وپز بی ضرر است
    . يکي از ظروفي که بيشتر خانم ها هر روز به نوعي با آن سروکار دارند، قابلمه است.گروهي از قابلمه ها براي سلامت شما مضر هستند که بهتر است آنها را بشناسيد

     
    • ظروف مس و روی(روحی)در اين قابلمه ها هم مشکل ورود املاح مس و روي به خوراک ها وجود دارد بهتر است به طور مداوم و طولاني مدتي از آنها استفاده نشود.
    ماهیتابه های رژیمی ,پوشش داخلي اين قابلمه از جنس تفلون است و در صورت ايجاد خراش در سطح قابلمه بهتر است آن را کنار بگذاريد چون در اين صورت سلامتي شما به خطر مي افتد.
    • ظروف تفلون بدلیل تخریب لایه های تفلون سرطان زاست.
    ظروف چدن ,اين ظروف از آلياژي ساخته شده اند که شامل آهن و کربن است. اگر به مدت طولاني از اين قابلمه ها استفاده شود شايد خطرهايي به همراه داشته باشد. به هر حال، در مقايسه با قابلمه هاي تفلون انتخاب مناسب تري است در مقايسه با قابلمه هاي استيل، آلومينيومي و پيرکس از سلامت پايين تري برخوردار است.

    • ظروف آلومینیوم موجب کم خونی، آلزایمر، ضعف اعصاب و لرزش دست می‌شوند.

    • ظروف لعابداردر اين قابلمه ها هم ترکيبات شيميايي وجود دارد. روکش آنها به مرور زمان از بين مي روند و لعاب وارد خوراک ها مي شود. اگر اين قابلمه ها در معرض غذاهايي با PH اسيدي يا قليايي باشند واکنش هاي شيميايي سريع تر شده و آسيب هايي را ايجاد مي کند

    • ظروف زودپز ، تند پز ، مایکروویو و دستگاههای داغ کننده برقی همگی مضرند.(بخاطر اشعه)
    ظروف پیرکس در دسته ظروف سالم قرار مي گيرند و استفاده از اين ظروف براي سلامتي ما خطري ندارد و هيچ گونه ماده شيميايي از راه پيرکس هاي مقاوم وارد بدن نمي شود. بنابراين توصيه مي شود براي پخت و پز از اين ظروف بيشتر استفاده کنيد.

    ظروف استیل ,اين قابلمه ها در گروه سالم ترين قابلمه ها قرار مي گيرند و مصرف کنندگان مي توانند با خيال راحت و بدون نگراني از بابت ورود املاح و ترکيبات شيميايي به درون غذا، از اين قابلمه ها استفاده کنند.

    زود پز ,آرام پز,بخارپز,مهمترين عاملي که ارزش مواد غذايي را کاهش مي دهد حرارت، نور و اکسيژن است. در زودپز، بخارپز و آرام پز وقتي در ظرف را مي بنديم، عامل اکسيژن را از مواد غذايي دور مي کنيم و اين اتفاق بيشتر در آرام پز و زودپز رخ مي دهد.
    ظروف شیشه ای،سنگی،چینی،مسی قلع اندود شده،برنجی و چدن اصل هم از ظروف مناسب برای پخت وپز می باشند.
    سرطان نخورید!!!!. ظروف استیل یا تفلون یا لعابی ./کدام قابلمه برای پخت وپز بی ضرر است

    سرطان نخورید!!!!. ظروف استیل یا تفلون یا لعابی ./کدام قابلمه برای پخت وپز بی ضرر است

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی آزمون های آلمان
  • خرید کتاب زبان اصلی فناوری اطلاعات سلامت
  • خرید کتاب های لفاظی از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی مکانیک کوانتومی
  • خرید کتاب فلسفه زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان های برنامه نویسی زبان اصلی
  • خرید کتاب های زبان اصلی کامپیوتر
  • دانلود منابع مرجع انگلیسی
  • دانلود منابع مرجع معادلات دیفرانسیل
  • دانلود فایل های زبان اصلی ابزار
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>