اطلاعیه سایت
کیک گردو و خرما:
مواد لازم:
خرما ۱ کیلوگرم
گردو خرد شده ۱ کیلوگرم
شکر ۳/۴ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
طرز تهیه :
۱-فر را تا ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب گرد تو خالی را حاضر و با کره چرب کنید.
۲-خرماها را هسته گیری کنید و سپس آنها را با چاقو خرد کنید. می توانید در این دستور از چیپس های خرما هم استفاده کنید. آنها را همراه با خرده های گردو، آرد، شکر و بیکینگ پودر مخلوط کنید و خوب بهم بزنید.۳-تخم مرغها را در ظرف جداگانه بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده ها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید.
۴-مواد کیک را در داخل قالب بریزید و به مدت ۹۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. پس از این مدت به کیک ۱۰ دقیقه استراحت دهید و سپس آن را با مقداری مربا و یا خامه تزئین کرده و سرو کنید.
اشتراک گذاری مطلب