خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه کیک کاپوچینو
 

 

طرز تهیه کیک کاپوچینو

کیک کاپوچینو را در یک روز تعطیل درست کرده و در کنار خانواده میل کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ ۳ عدد
شکر قهوه ای ۵۰ گرم
قهوه فوری ۱ قاشق سوپخوری
آب جوش ۸۰ میلی لیتر (یک سوم پیمانه)
شکلات تلخ (آبکرده) ۳۵۰ گرم
خامه صبحانه ۱۱۵ گرم
آرد ۱۲۵ گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته ۳۰۰ گرم
بریلوی توت فرنگی به میزان لازم
ورق طلای خوراکی در صورت دلخواه

طرز تهیه:

۱-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب مربع ۲۵ سانتیمتری را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن گاه تخم مرغ ها و شکر را با همزن برقی بزنید و محلول خنک شده قهوه را به آن بیفزائید.

۲-سپس شکلات و خامه را افزوده و مخلوط کنید حالا مخلوط الک کرده، آرد و بیکینگ پودر را به مایه تخم مرغی بیفزائید و هم بزنید.

۳-کنون مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه، در فر بپزید. کیک را در قالب خنک کنید و بعد آن را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.

۴-اینک پودر کاکائو را با خامه مخلوط کنید و آن را درون کیسه شیرینی پزی دارای ماسوره ساده به قطر ۱ سانتیمتر، بریزید.

۵-حالا روی کیک ها را با خامه شکلاتی، قدری بریلوی توت فرنگی و ورق طلا بیارائید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

daroopost

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>