خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » روش پخت کیک گردو و خرما/مواد لازم
 

 

روش پخت کیک گردو و خرما/مواد لازم

کیکی بسیار مغذی و خوشمزه که اگر در هنگام صبح میل شود می تواند انرژی کل روز  شما را تامین نماید.

نتیجه تصویری برای کیک گردو و خرما

روش پخت کیک گردو و خرما/مواد لازم

کیکی بسیار مغذی و خوشمزه که اگر در هنگام صبح میل شود می تواند انرژی کل روز  شما را تامین نماید. کیک گردو و خرما را با هم درست کنیم. در این روزهای سرد آخر سال، باید سعی کنید غذاها و خوراکی های گرم بخورید. در این مطلب طرز تهیه کیکی را به شما آموزش می دهیم که در آن از گردو و خرما استفاده شده است.

 

مواد لازم:

خرما ۱ کیلوگرم
گردو خرد شده ۱ کیلوگرم
شکر ۳/۴ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
آرد ۱ لیوان
تخم مرغ ۴۴ عدد

طرز تهیه:
۱-فر را تا ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب گرد تو خالی را حاضر و با کره چرب کنید.

 

۲-خرماها را هسته گیری کنید و سپس آنها را با چاقو خرد کنید. می توانید در این دستور کیک از چیپس های خرما هم استفاده کنید. آنها را همراه با خرده های گردو، آرد، شکر و بیکینگ پودر مخلوط کنید و خوب بهم بزنید.

 

۳-تخم مرغها را در ظرف جداگانه بشکنید و زرده و سفیده را از هم جدا کنید. زرده ها را به مخلوط کیک اضافه کنید و هم بزنید. سفیده ها را جداگانه باهمزن هم بزنید تا خوب کف کند و در ظرف تکان نخورد. سپس آن را نیز به مواد کیک اضافه کنید.

 

۴-مواد کیک را در داخل قالب کیک بریزید و به مدت ۹۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خوب پخته شود. پس از این مدت به کیک ۱۰ دقیقه استراحت دهید و سپس آن را با مقداری مربا و یا خامه تزئین کرده و سرو کنید

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>