اطلاعیه سایت
آموزش چگونه ساخت و طرز تهیه کره بادام زمینی در خانه
کره بادام زمینی را قطعا میل کرده اید ! واقعا مقوی و خوشمزه است و از همه مهمتر که بچه ها فوق العاده آن را دوست دارند و اگر کمی خلاق باشید میتوانید در کنار آن سایر مواد مغزی مورد نیاز رشد کودکانتان را همراه آن به فرزند خود بدهید . بزرگترها هم البته ناگفته نماند که عاشق این کره بادام زمینی هستند . مردم در اکثر نقاط جهان آن را به روش ها و شیوه های گوناگونی میل میکنند و از آن در غذاها و دسرها و شیرینی های خود به مقدار فراوان بهره میبرند من جمله آن میتوانید کره بادام زمینی را روی نان تست به روش ماله بکشید و با سایر محصولات مانند شکلات و… میل کنید یا آن را همراه جو پرک صبحا میل کنید و یا بروی تکه های برش خرده میوه بکشید و میل کنید و… که در تمام موارد بسیار لذیذ و مقوی است .
اما نکته مهم اینجا است که از ارگانیک بودن آن اطمینان داشته باشید در غیر این صورت نه تنها خوردن آن فایده و منفعتی ندارد بلکه میتواند خطرناک هم باشد بخصوص در ایران که اکثر مواد غذایی تقلبی و خطرناک هستند .
اما راهکار چیست ؟
خوب معلوم است !! خودمان در منزل تهیه میکنیم و از خلقت خود نهایت لذت را خواهیم برد .
لوازم موزد نیاز جهت طرز تهیه کره بادام زمینی :
بادام زمینی خام
۲ فنجان
روغن بادام زمینی (دلخواه)
به مقدار لازم
طعم دهنده (عسل-دارچین-شکلات)
به مقدار لازم
نمک
به مزه
اولین گام در تهیه کره بادام زمینی پوره کردن یا خورد کردن کامل بادام زمینی است ! اینکار را توسط تیغه های پوره کن یا آسیاب کن انجام میدهیم به نحوی که کاملا بادام زمینی خورد شود مانند آنچه که در عکس مشاهده میکنید . مراحل کار را در تصاویر به نمایش گذاشته ایم . در این امر البته صبور باشید چراکه رساندن بادام زمینی به آن مرحله که به نوعی پوره شود مانند حلوا ؛ کمی زمانبر است . سعی کنید به فواصل ۱ دقیقه آسیاب کنید و مدام آن را هم بزنید تا خرده های بزرگ در زیر ظرف نماند .
پوره بادام زمینی
پوره بادام
یهترین حالت
همانطور که در جدول مواد لازم عنوان شد ؛ روغن بادام زمینی بصورت دلخواه یا آپشن است و اگر میخواهید آن را در دستور داشته باشید در این مرحله همراه نمک به مواد اضافه میکنیم . البته میتوانید از سایر روغن ها به دلخواه استفاده کنید بسته به دلخواه خودتان ولی یادتان باشد حتما طبیعی و ارگانیک باشد .
اما آپشن های ان :
طعم های مختلفی میتوانید به کره بادام زمینی بدهید برای نمونه من در اینجا چندتای آن را میگوییم :
۱- کره بادام زمینی شکلات :
مقدار ۱/۸ شکلات تلخ و سیاه به آن اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا شکلات کاملا آب شده و حتی رنگ کره نیز تیره شود
۲- کره بادام زمینی شکلات شیری :
مانند مرحله قبل پیش روید با این تفاوت که به جای شکلات تیره از شکلات سفید یا شیری استفاده کنید .
۳- کره عسل بادام زمینی بو داده :
بادام زمینی را در فر در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود . اکنون به گام نخست بروید و مراحل را تکرار کنید اما ۱ قاشق غذاخوری عسل طبیعی همراه روغن و نمک اضافه کنید .
مرحله پایانی کره بادام زمینی چیزی نیست جز بسته بندی آن در ظرف درب دار مناسب و قرار دادن آن در محیط سرد مانند یخچال .
منبع:instructables