• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش دستور پخت کیک یزدی دارچینی خانگی

    آموزش دستور پخت کیک یزدی دارچینی خانگی

    آموزش چگونه طرز تهیه کیک یزدی دارچینی

    آموزش دستور پخت کیک یزدی دارچینی خانگی

    کیک های قالبی که در کاغذ های استوانه ای چیندار معمولا قرار میگیرند در ایران به نام کیک یزدی معروف میباشند و ما نیز همین اصطلاح را برای کیک های ادویه دارچینی مان استفاده میکنیم ؛ و در این آموزش به شما چگونگی انجام و دستور پخت کیک یزدی دارچینی را بصورت گام به گام همراه با تصاویر کامل و جدول نیازمندی ها مطابق معمول به حضور شما تقدیم میکنیم و امیدواریم از این آموزش نهایت استفاده را برده و از پخت آن در خانه لذت آشپزی را به منزل ببرید .
    من تصورم بر این است که گذاستن یک تکه از میوه در آن جالب ترش خواهد کرد و یا تکه های دراژه شکلاتی و خیلی چیزهای دیگر ؛ دفعه بعد که این کیک را خواستم درست کنم باید به آن کمی تنوع دهم , این کیک با یک فنجان قهوه بسیار لذیذ و خوشمزه است و یکی از عادت های غذاییتان خواهد شد !
    لوازم موزد نیاز جهت تهیه کیک یزدی دارچینی :

    شیر
    ۳/۴ پیمانه

    روغن کانولا یا کره
    ۱/۳ پیمانه

    شکر قهوه ای/سفیر
    ۳/۴ پبمانه

    تخم مرغ
    ۱ عدد

    آرد همه کاره
    ۱٫۵ پیمانه

    نمک
    ۱/۲ قاشق چایخوری

    بکینگ پودر
    ۱ قاشق غذاخوری

    دارچین
    ۱ قاشق چایخوری

    جوز هندی
    ۱/۴ قاشق چایخوری

    میخک
    ۱/۴ قاشق چایخوری

    آموزش دستور پخت کیک یزدی دارچینی خانگی

    ابتدا یه توضیحی بدم اگر از شکر سفید در کیک یزدی دارچینی میریزید و شکر قهوه ای ندارید مشکلی نیست ولی رنگ کیک کمی روشن تر میشه حواستون باشه
    بعد اینکه اگر روغن نارگیل دارید خیلی عالی میشه در کیک یزدی
    به جای شیر لبنی میتوانید از شیر سویا هم استفاده کنید
    طبق معمول ابتدا فر را روی دمای مورد نظر که در اینجا ۱۷۵ درجه سانتیگراد است روشن کنید

    در اولین گام از طرز تهیه کیک یزدی دارچینی باید مواد خشک مان را باهم قاطی و مخلوط کنیم . مواد خشک عبارتند از آرد ؛ بکینگ پودر و ادویه ها و… و چندبار این مخلوط را از الک عبور دهیم تا نا خالصی ها گرفته شوند

    آموزش دستور پخت کیک یزدی دارچینی خانگی

    در مرحله دوم پخت کیک یزدی دارچینی باید مواد تر را مانند تخم مرغ ؛ شیر ، کره و… را با هم به خوبی مخلوط نمایید مانند عکس زیر

    آموزش دستور پخت کیک یزدی دارچینی خانگی

    سپس موادی که از مرحله قبل داشتیم را به آن ، به آرامی افزوده تا بصورت عکس زیر در آید .

    آموزش دستور پخت کیک یزدی دارچینی خانگی

    در مرحله آخر پخت کیک یزدی دارچینی ، خمیر را در قالب کاپ های کاغذی بریزید ولی حواستان باشد که قالب ها را بیش از نصف پر نکنید چرا که پس از پخت , کیک یزدی دارچینی از سطح قالب بالاتر می آید .

    آموزش دستور پخت کیک یزدی دارچینی خانگی

    قالب کیک یزدی

    آموزش دستور پخت کیک یزدی دارچینی خانگی

    در نهایت قالب کیک یزدی دارچینی را در فر که از قبل در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کرده بودیم به مدت ۲۰ دقیقه میگذاریم و سپس در این زمان به آن یر میزنیم و اگر هنوز اماده نبود ۵ دقیقه دیگر بیشتر میگذاریم در فر بماند . سپس آماده است ؛ البته بگذارید در دمای اتاق خنک شود و یادتان باشد کیک یزدی دارچینی شما تا ۳-۴ روز بهترین زمان مصرف است و سپس شروع به خشک شدن میکند پس تا قبل از این مدت آن را مصرف نمایید .

    آموزش دستور پخت کیک یزدی دارچینی خانگی

    منبع:instructables

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های بهداشت
  • خرید کتاب زبان اصلی فن آوری
  • منابع اورجینال زیست فناوری
  • دانلود منابع مرجع شبکه
  • دانلود فایل های زبان اصلی آزمون های آمریکا
  • دانلود فایل های زبان اصلی کنترل بهینه
  • خرید کتاب زبان اصلی گواهینامه خلبانی
  • کتاب های ژنتیک اورجینال
  • خرید کتاب زبان اصلی ریاضیات کاربردی
  • خرید کتاب های زبان اصلی مدیریت سیستم
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>