اطلاعیه سایت
آموزش چگونه طرز تهیه کاپ کیک نارگیلی
با درود فراوان . کاپ کیک یا همان کیک فنجانی را که پیشتر با نام ماگ کیک آموزش آن را خدمت شما تقدیم کردیم را آشنایی دارید ! اینبار نیز طعم جدید و البته دستور کمی متفاوت را به خدمت شما تقدیم میکنیم که امیدواریم از آن لذت ببرید و بر اطلاعات و دانسته های آشپزی تان افزوده گردد چراکه آشپزی به حق یک هنر است و از هنرهای چشیدنی
لوازم مورد نیاز جهت تهیه کاپ کیک نارگیلی :
آرد
۳ قاشق غذاخوری
شکر
۲ قاشق غذاخوری
شیر نارگیل
۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ
۱ عدد
وانیل
۱٫۵ پیمانه
روغن نارگیل
۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر
۱/۴ قاشق چایخوری
پودر نارگیل
به دلخواه
در ابتدا زرده را از سفیده تخم مرغ جدا کنید ، سپس همراه با روغن نارگیل که آنرا در فر؛ کمی حرارت داده اید تا آنجایی که کاملا آب شده باشد و سایر مواد مانند وانیل ؛ شکر ؛ شیر هم بزنید و به خوبی آن را مخلوط کنید مانند آنچه که در عکس میبینید .
آموزش کاپ کیک لیوانی
اکنون آرد را که قبلا با بکینگ پودر مخلوط کرده و چند بار از الک رد کرده اید تا کاملا یکدست شود را آرام آرام به این مخلوط مایع اضافه کنید تا جایی که همه آرد به آن افزوده شود و کاملا مخلوط ما آماده شده باشد مانند عکس زیر .
اکنون در مرحله آخرخمیر را درون لیوان یا کاپ مورد نظر بریزید و میتوانید بر روی آن پودر نارگیل یا شکلات بریزید که شبیه پای شکلات میشود ودر آخر برای مدت ۱ دقیقه و ۳۰ ثانیه در مایکروویو با درجه ۷۰۰ وات قرار دهید و به آن البته باید سر زد تا از پخت آن مطمئن شوید و یک راه برای فهمیدن این مسئله این است که از درب شیشه ای مایکروویو نگاه کنید اگر لبه های کیک داشت خشک میشد بدانید که دیگه کیک آماده هست و باید کیک رو از مایکروویو در بیارید و در هوای آزاد قرار بدید تا خنک بشه و سپس میتوانید همراه چای و یا قهوه آن را میل نمایید .
کاپ کیک فوری