• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » قیمه ترکی +آموزش تهیه انواع خورشت های خوش طعم ایرانی

    قیمه ترکی +آموزش تهیه انواع خورشت های خوش طعم ایرانی

    طرز تهیه قیمه ترکی که به آن پيچاق‌قيمه نیز می گویند و بسیار خوش طعم می باشد. این غذا را حتما درست کنید. یکی از غذا های معروف و رسمی اردبیل خورش قیمه ترکی یا به زبان خودشان پیچاق قیمه است.این غذا به خاطر داشتن خلال بادام بافت و ظاهر زیبایی دارد و برای مهمانی های مجلسی جذاب است . به خصوص اگر تخم مرغ های روی آن را با قالب مخصوص فرم دار آماده کنید و روی خورش بریزید.

    آموزش تهیه قیمه ترکی خوش طعم و عالی

     قیمه ترکی +آموزش تهیه انواع خورشت های خوش طعم ایرانی

    مواد لازم برای ۶ نفر

    ۵۰۰ گرم گوشت قيمه‌اي
    ۱۵۰ گرم خلال بادام
    ۲عدد پياز بزرگ
    نمك، فلفل، دارچين و زردچوبه به مقدار لازم
    ۲ /۱ ق‌چ سرپر زعفران ساييده شده
    ۲ق‌س آبغوره
    ۱ ق‌س رب گوجه‌فرنگي
    ۲عدد تخم‌مرغ
    روغن به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ۱٫ ابتدا گوشت را به صورت قيمه‌اي خرد كنيد، بشوييدودر سبدی بگذارید تا آب اضافي آن خارج شود.يكي از پيازها را پوست كنده و به صورت خلالي خرد كنيد. در يك قابلمه، مقداري روغن بريزيد و روي حرارت قرار دهيد. پياز خرد شده را اضافه كنيد و آن‌قدر حرارت دهيد تا طلايي شود. دارچين و زردچوبه را به آن بيفزاييد و كمي تفت دهيد.

    ۲٫ گوشت‌ها را هم به مواد داخل قابلمه اضافه كنيد تا با پياز كمي تفت داده شود. زعفران را در مقداري آب جوش حل كنيد و همراه يك ليوان آب جوش در قابلمه بريزيد. شعله اجاق‌گاز را کم كرده و تا زمان پخت كامل تكه‌هاي گوشت، صبر كنيد.

    ۳٫ حالا پياز دوم را هم خلالي خرد كنيد. در يك تابه مقداري روغن بريزيد و پیازها را در آن تفت دهید. خلال‌هاي بادام را هم همراه با رب گوجه‌فرنگي در آن تفت دهيد.

    ۴٫ بعد از اينكه گوشت كاملا پخت، مخلوط خلال بادام، پياز داغ و رب را به گوشت اضافه كرده و با نمک و آبغوره مزه‌دار كنيدو بگذاريد خورش روی حرارت ملایم جا بيفتد.

    ۵٫ از اين مرحله به بعد ۲ روش وجود دارد:

    – روش اول اين است كه تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه روي خورش بشكنيد و كمي هم بزنيد، در قابلمه را بگذاريد و صبر كنيد تا تخم‌مرغ‌ها داخل خورش بپزند، سپس خورش را در ظرف مورد نظر بريزيد و سروكنيد.

    – در روش دوم مي‌توانيد تخم‌مرغ‌ها را در تابه ديگري به صورت نيمرو درست كنيد و پس از كشيدن خورش در ظرف مورد نظر، تخم‌مرغ‌ها را به صورت درسته روي آن قرار دهيد. اين روش ظاهر رسمي‌تري دارد.

    یه جور دیگه

    يك نوع متداول طعم‌دار كردن اين خورش استفاده از ليموعماني است؛ به اين ترتيب كه پس از پخت گوشت و اضافه كردن مخلوط خلال بادام، پياز داغ و رب، تعدادي ليموعماني را بشوييد و پس از اينكه با چنگال داخل هر كدام را سوراخ كرديد، آنها را داخل خورش بريزيد.

     

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب علوم پایه پزشکی زبان اصلی
  • منابع اورجینال بیماری های عفونی
  • کتب حرارت زبان اصلی
  • کتب نثر زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی نظریه گراف
  • منابع اورجینال پزشکی طبیعی
  • منابع اورجینال نرم افزار ماکرومدیا
  • کتاب های بدون دسته بندی اورجینال
  • خرید کتاب های بیماری های عفونی از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی علوم طبیعی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>