اطلاعیه سایت
مواد لازم:
آرد ۲۲۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
فلفل شیرین ۱ قاشق چای خوری
دارچین ۱ قاشق چای خوری
جوز (رنده شده) ۱ قاشق چای خوری
میخک (پودر) ۱/۴ قاشق چای خوری
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم
شکر ۲۲۵ گرم
کره (نرم شده) ۲۲۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ قاشق چای خوری
سیب (سیب زرد بدون پوست و هسته و خرد شده) ۳ عدد
گردو (خرد شده) ۱۱۵ گرم
زنجبیل (خرد شده) ۱/۳ فنجان
کران بری (کران بری خشک یا کشمش) ۱/۲ فنجان
طرز تهیه:
۱-داخل یک کاسه کوچک کران بری و آب را مخلوط کنید و بگذارید به مدت یک ساعت داخل آن بماند تا کران بری پف کند. سپس آب را دور بریزید و کران بری ها را کنار بگذارید.
۲-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید. قالب را با کره چرب کنید و بعد روی آن مقداری آرد بپاشید.
۳-داخل یک کاسه بزرگ یا داخل کاسه مخلوط کن آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، فلفل شیرین، دارچین، گردو، میخک و نمک را الک کنید و شکر قهوه ای و شکر، کره، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید و مخلوط کنید تا اینکه خمیر یکدست و کمرنگ شود.
۴-مخلوط را با سیب، گردو و زنجبیل و کران بری ترکیب کنید و با قاشق آن را به قالب انتقال دهید و روی آن را یکدست کنید.
۵-بعد به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا کیک مغز پخت شود بعد از آن کیک را بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود و بعد در بشقاب قرار دهید تا کاملا خنک شود.
۶-در صرت تمایل قبل از سرو کردن شکر رنگی روی کیک الک کنید و با مخلوط شیر و زره تخم مرغ آن را سرو کنید.