• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » شیرینی پزی » کیک سیب+آموزش تهیه پای خوشمزه سیب

    کیک سیب+آموزش تهیه پای خوشمزه سیب

    آموزش تهیه کیک سیب با مخلفات فراوانکیک سیب+آموزش تهیه پای خوشمزه سیب

    پای سیب یا همان کیک سیب در تمام دنیا محبوب همه است. طعم و عطری که سیب به کیک می دهد اشتهای هر کسی را تحریک می کند. سیب یکی از میوه هایی است که برای کیک، پای و چیز کیک خیلی مناسب است. در این مطلب طرز تهیه نوعی کیک را که سیب از مواد اصلی آن است برای شما آموزش داده ایم. 

    مواد لازم:

    آرد ۲۲۰ گرم
    بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
    جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
    فلفل شیرین ۱ قاشق چای خوری
    دارچین ۱ قاشق چای خوری
    جوز (رنده شده) ۱ قاشق چای خوری
    میخک (پودر) ۱/۴ قاشق چای خوری
    نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
    شکر قهوه ای ۲۰۰ گرم
    شکر ۲۲۵ گرم
    کره (نرم شده) ۲۲۵ گرم
    تخم مرغ ۳ عدد
    وانیل ۱ قاشق چای خوری
    سیب (سیب زرد بدون پوست و هسته و خرد شده) ۳ عدد
    گردو (خرد شده) ۱۱۵ گرم
    زنجبیل (خرد شده) ۱/۳ فنجان
    کران بری (کران بری خشک یا کشمش) ۱/۲ فنجان
    آموزش تهیه کیک سیب با مخلفات فراوانطرز تهیه:
    ۱-داخل یک کاسه کوچک کران بری و آب را مخلوط کنید و بگذارید به مدت یک ساعت داخل آن بماند تا کران بری پف کند. سپس آب را دور بریزید و کران بری ها را کنار بگذارید.

     

    ۲-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید. قالب را با کره چرب کنید و بعد روی آن مقداری آرد بپاشید.

     

    ۳-داخل یک کاسه بزرگ یا داخل کاسه مخلوط کن آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، فلفل شیرین، دارچین، گردو، میخک و نمک را الک کنید و شکر قهوه ای و شکر، کره، تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و با هم زن برقی به مدت ۳ دقیقه با سرعت بالا هم بزنید و مخلوط کنید تا اینکه خمیر یکدست و کمرنگ شود.

     

    ۴-مخلوط را با سیب، گردو و زنجبیل و کران بری ترکیب کنید و با قاشق آن را به قالب انتقال دهید و روی آن را یکدست کنید.

     

    ۵-بعد به مدت یک ساعت داخل فر قرار دهید تا کیک مغز پخت شود بعد از آن کیک را بیرون بیاورید و بگذارید به مدت ۱۰ دقیقه خنک شود و بعد در بشقاب قرار دهید تا کاملا خنک شود.

     

    ۶-در صرت تمایل قبل از سرو کردن شکر رنگی روی کیک الک کنید و با مخلوط شیر و زره تخم مرغ آن را سرو کنید.

     

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود منابع مرجع اخلاق کسب و کار
  • منابع اورجینال فنگ شویی
  • منابع اورجینال فیزیک پلاسما
  • خرید کتاب پزشکی داخلی زبان اصلی
  • منابع اورجینال نرم افزار ماکرومدیا
  • خرید کتاب های انرژی های تجدید پذیر از آمازون
  • دانلود فایل های زبان اصلی ژورنال های علمی مشهور
  • کتب راه آهن زبان اصلی
  • خرید کتاب های مکانیک بدن دگردیس از آمازون
  • هاردکپی کتاب های ادبیات نظارتی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>