اطلاعیه سایت
سیب زمینی کاراملی طعمی شیرین دارد و مورد علاقه کودکان است. پرانرژی می باشد و برای پیش غذا یا وعده سبک شام بسیار مناسب است. سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین, آبدار و بسیار خوشمزه است.
مواد لازم:
سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : ۶۷۵ گرم
شکر قهوه ای : ۴ قاشق غذاخوری
کره : ۶۰ گرم
آب پرتقال : ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری
سیب زمینی کاراملی+طرز تهیه و دیزاین به بهترین روش
طرز تهیه:
۱٫ سیب زمینی ها را ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .
۲٫ شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .
۳٫ آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .
۴٫ سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود.
سیب زمینی کاراملی+طرز تهیه و دیزاین به بهترین روش
۵٫ جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید.
۶٫ سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید