خانه » آشپزی و تغذیه » دسر ترشی،سالاد و بستنی » سیب زمینی کاراملی+طرز تهیه و دیزاین به بهترین روش
 

 

سیب زمینی کاراملی+طرز تهیه و دیزاین به بهترین روش

سیب زمینی کاراملی طعمی شیرین دارد و مورد علاقه کودکان است. پرانرژی می باشد و برای پیش غذا یا وعده سبک شام بسیار مناسب است. سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین, آبدار و بسیار خوشمزه است.

 

مواد لازم:

سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : ۶۷۵ گرم
شکر قهوه ای : ۴ قاشق غذاخوری
کره : ۶۰ گرم
آب پرتقال : ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری

سیب زمینی را به سبک کاراملی درست کنیم

سیب زمینی کاراملی+طرز تهیه و دیزاین به بهترین روش

طرز تهیه:

۱٫ سیب زمینی ها را ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .

 

۲٫ شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .

 

۳٫ آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .

 

۴٫ سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود.
سیب زمینی را به سبک کاراملی درست کنیم

سیب زمینی کاراملی+طرز تهیه و دیزاین به بهترین روش

۵٫ جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید.

 

۶٫ سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .

 

توصیه سرآشپز:

شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

آزمون های آنلاین گزینه ها

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>