• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » کوفته تبریزی+طرز تهیه کوفته شانش/تصویر

    کوفته تبریزی+طرز تهیه کوفته شانش/تصویر

    آموزش تهیه کوفته شانس خوشمزه

    کوفته تبریزی+طرز تهیه کوفته شانش/تصویر

    کوفته یکی از غذاهای معروف و خوشمزه ایرانی می باشد که در آموزش امروز ما قرار گرفته است. کوفته شانس را با هم درست کنیم.

    گوشت، پیاز، سبزی، برنج، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌‌مرغ را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا چسبنده و منسجم شود. آن‌گاه با دست مرطوب هر بار گلوله‌ای به اندازه یك نارنگی، از مایه بردارید و به شكل توپ درآورید.

    مواد لازم برای ۱۰-۱۲ نفر

    گوشت چرخكرده                      ۲۰۰ گرم

    پیاز رنده كرده و آبگرفته             ۱ عدد

    سبزی ریز خردكرده*                ۱ پیمانه

    برنج آبكش كرده                      ۱ پیمانه

    نمك و فلفل                           به میزان لازم

    زردچوبه                                به میزان لازم

    تخم‌مرغ                                ۲ عدد

    آرد سوخاری                          به میزان لازم

    پیازداغ                                  ۲ عدد

    رب گوجه‌فرنگی                     ۲ قاشق سوپخوری

    زردچوبه                               یك‌دوم قاشق چایخوری

    روغن مایع                            به میزان لازم

    آب گوجه‌فرنگی                     ۵۰۰ میلی‌لیتر

    *(مرزه، جعفری، گشنیز و ریحان)

    مواد لازم میانی

    پیاز سرخكرده                       ۲ قاشق سوپخوری

    خلال بادام                           ۲ قاشق سوپخوری

    گردوی خردكرده                    یك‌دوم پیمانه

    روش تهیه كوفته شانس

    گوشت، پیاز، سبزی، برنج، نمك، فلفل، زردچوبه و تخم‌‌مرغ را با هم مخلوط كنید و خوب ورز دهید تا چسبنده و منسجم شود. آن‌گاه با دست مرطوب هر بار گلوله‌ای به اندازه یك نارنگی، از مایه بردارید و به شكل توپ درآورید و بعد حفره‌ای در آن ایجاد كنید. حال قدری از مایه میانی در آن بگذارید و دوباره كوفته را به شكل توپ درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید.

    كوفته‌ها را در روغن داغ و فراوان سرخ كنید. اینك پیازداغ، رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه و روغن را در قابلمه مناسبی بریزید و قدری تفت دهید. سپس آب گوجه‌فرنگی و ۲ پیمانه آب به آن بیفزائید و بگذارید سس بجوشد و قدری غلیظ شود. اكنون كوفته‌ها را در این سس بیندازید و پس از ۵ دقیقه، كوفته‌ها را زیر و رو كنید و با حرارت ملایم، به مدت ۴۵-۶۰ دقیقه بپزید.

    یادآوری۱: بهتر است گوشت دو بار چرخ شود.

    یادآوری ۲: در ایرلند در سال نو این غذا تهیه می‌شود. معمولاً داخل یكی از كوفته‌ها سكه یا نشانی قرار داده می‌شود و هنگام میل كردن غذا یكی از افراد خانواده كوفته سكه‌دار را برمی‌دارد كه ایرلندی‌ها معتقدند این شخص سالی توأم با شانس و موفقیت خواهد داشت.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های داروشناسی
  • دانلود منابع مرجع شبکه
  • خرید کتاب های بیوانفورماتیک از آمازون
  • دانلود منابع مرجع معادلات دیفرانسیل
  • منابع اورجینال سیستم عامل
  • کتاب های تجهیزات نظامی اورجینال
  • منابع اورجینال بیماری ها
  • خرید کتاب های زبان اصلی مدیریت سیستم
  • خرید کتاب های زبان اصلی هوش مصنوعی
  • منابع اورجینال ویروس شناسی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>