اطلاعیه سایت
آکاایران: این صبحانه محبوب آخر هفته ها را می توان در هر زمان دیگری هم میل کرد، البته اگر همراه سایر مواد غذایی و به خصوص سس پستو خورده شود.
امتیاز خبر: ۱۸ از ۱۰۰ تعداد رای دهندگان ۷۹
وب سایت آشپزباشی: این صبحانه محبوب آخر هفته ها را می توان در هر زمان دیگری هم میل کرد، البته اگر همراه سایر مواد غذایی و به خصوص سس پستو خورده شود.
مواد لازم:
- سس پستو ۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ ۱ عدد بزرگ
- آرد ۱/۲ پیمانه
- شیر کم چرب ۱۵۰ میلی لیتر
- روغن به میزان لازم
- کالباس ۵ ورقه
کرپ پستو با کالباس+طرز تهیه میان وعدع خوشمزه
آکاایران: کرپ پستو با کالباس؛ صبحانه یا میان وعده!
طرز تهیه:
۱٫ سس پستو را با تخم مرغ، آرد و شیر با همزن برقی و یا دستی بزنید تا خمیر شکل بگیرد.
به گزارش آکاایران: ۲٫ ماهیتابه ی بزرگی را با کمی روغن چرب کنید، روغن اضافی آن را بگیرید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
۳٫ حدود نصف پیمانه از خمیر را در ماهیتابه بریزید و فورا در ماهیتابه بچرخانید تا کرپی نازک داشته باشید.
۴٫ وقتی روی کرپ خشک و کناره های آن از ماهیتابه جدا شد، آن را با کمک کفگیر چوبی و یا پلاستیکی برگردانید و برای ۳۰ ثانیه دیگر بپزید.
۵٫ کرپ ها را بین کاغذ روغنی قرار دهید تا تمام آن ها آماده شوند. سپس یک ورقه کالباس روی هر کرپ قرار دهید و آن را به شکل دلخواه بپیچید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی کرپ پستو با کالباس:
۱٫ از ورقه های نازک و بزرگ کالباس استفاده کنید.
۱٫ از ورقه های نازک و بزرگ کالباس استفاده کنید.
۲٫ در تهیه این دستور از سس پستو استفاده می شود.
اشتراک گذاری مطلب