خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آش آبغوره ترش+اموزش تهیه اش سنتی
 modiseh 

آش آبغوره ترش+اموزش تهیه اش سنتی

 

با هم آش آبغوره ترش درست کنیم

آش آبغوره ترش+اموزش تهیه اش سنتی

با هم آش آبغوره ترش درست کنیم

کسانی که ذائقه ترش دارند می توانند آش آبغوره را امتحان کنند چرا که حسابی به آن ها مزه خواهد داد. این آش محبوب کودکان نیز هست. اگر دنبال طعم های ترش در برنامه غذایی تان هستید و این طعم را ترجیح می دهید، برایتان آش بسیار خوشمزه آبغوره را که طعم ترش آن را حتما حس خواهید کرد آموزش داده ایم.

مواد لازم:

لوبیاقرمز یا سفید ۱ پیمانه
برنج ۲ پیمانه
پیاز خردكرده ۲ عدد متوسط
روغن به میزان لازم
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
نعنای خشك ۲ قاشق سوپخوری
آب گوشت ۲ لیتر
سبزی (تره و جعفری) ۷۰۰ گرم
غوره نیم كیلو (یا آبغوره یك‌دوم پیمانه)
با هم آش آبغوره ترش درست کنیم

آش آبغوره ترش+اموزش تهیه اش سنتی

طرز تهیه:

۱-ابتدا لوبیا را- كه از شب قبل خیسانده‌اید- بپزید. برنج را هم خیس كنید.

۲-آن‌گاه قابلمه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید و پیاز را قدری در روغن سرخ كنید تا طلائی‌رنگ شود.

۳-زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی و نعنا را نیز اضافه كنید.

۴-حالا برنج را همراه با مقداری آب به آن بیفزائید و صبر كنید تا با حرارت ملایم بپزد.

۵-سپس آب گوشت را اضافه كنید و همین كه جوشید، سبزی و لوبیا را بیفزائید.

۶-در آخر، غوره یا آبغوره را اضافه نمائید و به مقدار لازم نمك بریزید و بگذارید آش كاملاً جا بیفتد.

۷-اكنون آش را در ظرف مناسبی بكشید و روی آن را با نعنا‌داغ تزئین كنید.

آش آبغوره ترش+اموزش تهیه اش سنتی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>