• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » دسته‌بندی نشده » خورش فسنجان اردک+طرز تهیه خورشت های شمالی

    خورش فسنجان اردک+طرز تهیه خورشت های شمالی

    پخت خورش فسنجان,درست کردن خورش فسنجان

    خورش فسنجان اردک+طرز تهیه خورشت های شمالی

    طرز تهیه خورش فسنجان با اردک درسته

    فسنجان یکی از خورش های سنتی و خوشمزه ما ایرانیان است. البته هرکسی به ذائقه خود می تواند طعم آن را تغییر دهد. فسنجان را با گوشت قرمز، گوشت قلقلی و حتی گوشت پرندگان می توان درست کرد. در این مطلب خورش فسنجان با اردک را به شما آموزش می دهیم.

    مواد لازم برای خورش فسنجان با اردک :

     گردو ۳۰۰ گرم
     روغن مایع ۲ قاشق سوپخوری
     اردک کوچک درسته ۱ عدد
     شکر و نمک و فلفل به میزان لازم
    رب انار به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی تفت داده شده ۱ قاشق سوپخوری
    زردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه خورش فسنجان با اردک :
    در یک قابلمه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا گردوی آسیاب شده را همراه با زردچوبه داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. بعد از چند دقیقه ۳ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و کمی صبر کنید تا آب جوش بیاید.

    حالا نمک، شکر، رب گوجه فرنگی تفت داده شده و رب انار را اضافه کرده، هم بزنید و حدود ۱ ساعت صبر کنید.

    بعد از یک ساعت، اردک را داخل قابلمه قرار دهید و صبر کنید تا کاملاً بپزد و خورش جا بیفتد. بعدازاینکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با برنج سرو کنید.

    خورش فسنجان اردک+طرز تهیه خورشت های شمالی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب های تلویزیون و تصویری اورجینال
  • خرید کتاب های زبان اصلی بیماری های قلب و عروق
  • هاردکپی کتاب های سونا
  • دانلود فایل های زبان اصلی آزمون های آمریکا
  • خرید کتاب های زبان اصلی هوش مصنوعی
  • هاردکپی کتاب های موسیقی
  • دانلود فایل های زبان اصلی جمع آوری
  • دانلود فایل های زبان اصلی باستان شناسی
  • خرید کتاب نوسان و موج زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع جبر کامپیوتر
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>