• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » نان مغزدار+طرز تهیه شیرمال سنتی خراسانی

    نان مغزدار+طرز تهیه شیرمال سنتی خراسانی

    طرز تهیه نان مغزدار, نحوه پخت نان مغزدار

    طرز تهیه نان مغزدار

    در اینجا طرز تهیه نان مغزدار (شیرمال)خوشمزه را برایتان آورده ایم. امیدواریم طرز تهیه آن مورد استفاده شما قرار بگیرد.

    مواد مورد نیاز :

     مایه خمیر  یک قاشق سوپخوری
    آب یک چهارم پیمانه
     شكر  یک قاشق چایخوری
     روغن مایع یک دوم پیمانه
    ماست پرچرب یک پیمانه
    زنجبیل یا هل یک قاشق سوپخوری
    تخم مرغ ۳ عدد
    آرد به حدی كه خمیر به دست نچسبد

    مواد لازم میانی :

     كره  ۵۰ گرم
     آرد ۳ قاشق سوپخوری
     زعفران حل كرده ۱ قاشق سوپخوری

    مواد لازم برای تهیه ی رویه ی نان:

    زرده ی تخم مرغ یک عدد
     روغن مایع یک قاشق سوپخوری

    طرز تهیه نان مغزدار :
    مایه خمیر، آب و شكر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.

    بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه ی صاف و یک دستی به دست آید.

    بعد آرد را به تدریج بیفزائید تا مایه‌ خمیر شود و به دست نچسبد.
    حالا خمیر را به مدت ۱ ساعت استراحت دهید.

    بعد از یک ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید، در وسط آن یک قاشق از مایه‌ی میانی بریزید و آن را با دست شكل دهید.

    آنگاه روی میز با وردنه باز كنید و روی آن را قالب بزنید.

    سپس با زرده‌ی تخم مرغ و زعفران، روی آنها را تزئین كنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • هاردکپی کتاب های موسیقی
  • دانلود منابع مرجع آزمون های استرالیا
  • کتب لوازم الکترونیکی خانگی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی سیاست
  • دانلود فایل های زبان اصلی ابزار
  • کتاب های پزشکی ورزشی اورجینال
  • کتب شیمی زبان اصلی
  • خرید کتاب معدن کار زبان اصلی
  • کتب کتابخانه زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی قانون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>