خانه » آشپزی و تغذیه » نان مغزدار+طرز تهیه شیرمال سنتی خراسانی
 modiseh 

نان مغزدار+طرز تهیه شیرمال سنتی خراسانی

طرز تهیه نان مغزدار, نحوه پخت نان مغزدار

طرز تهیه نان مغزدار

در اینجا طرز تهیه نان مغزدار (شیرمال)خوشمزه را برایتان آورده ایم. امیدواریم طرز تهیه آن مورد استفاده شما قرار بگیرد.

مواد مورد نیاز :

 مایه خمیر یک قاشق سوپخوری
آبیک چهارم پیمانه
 شكر یک قاشق چایخوری
 روغن مایعیک دوم پیمانه
ماست پرچربیک پیمانه
زنجبیل یا هلیک قاشق سوپخوری
تخم مرغ۳ عدد
آردبه حدی كه خمیر به دست نچسبد

مواد لازم میانی :

 كره ۵۰ گرم
 آرد۳ قاشق سوپخوری
 زعفران حل كرده۱ قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه ی رویه ی نان:

زرده ی تخم مرغیک عدد
 روغن مایعیک قاشق سوپخوری

طرز تهیه نان مغزدار :
مایه خمیر، آب و شكر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.

بعد روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه ی صاف و یک دستی به دست آید.

بعد آرد را به تدریج بیفزائید تا مایه‌ خمیر شود و به دست نچسبد.
حالا خمیر را به مدت ۱ ساعت استراحت دهید.

بعد از یک ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید، در وسط آن یک قاشق از مایه‌ی میانی بریزید و آن را با دست شكل دهید.

آنگاه روی میز با وردنه باز كنید و روی آن را قالب بزنید.

سپس با زرده‌ی تخم مرغ و زعفران، روی آنها را تزئین كنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>