• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آش نذری +طرز تهیه انواع آش شله قلمکار سنتی

    آش نذری +طرز تهیه انواع آش شله قلمکار سنتی

     تهیه آش شله قلمکار نذری
    آش شله قلمکار نسبت به بقیه آش ها سخت تر و غلظت آن شبیه به حلیم است. این آش بیشتر برای مراسم نذری و مناسبتهای مذهبی استفاده می شود و یکی از آش های ایرانی است که برای نخستین بار به دستور ناصرالدین شاه پخته شد.

    پخت انواع غذاهای نذری,آموزش پخت انواع غذاهای نذری

    آش نذری +طرز تهیه انواع آش شله قلمکار  سنتی

    مواد لازم برای آش شله قلمکار نذری :

    نخود  یک لیوان
     لوبیا چیتی  یک لیوان
     لوبیا قرمز  یک لیوان
     لوبیا چشم بلبلی  نصف لیوان
    ماش نصف لیوان
    برنج ۵ لیوان
    گوشت گوسفند (ترجیحا ران بهتر است) ۲ کیلو
    نعنا نیم کیلو
    جعفری یک کیلو و نیم
    ترخون خشک نصف یک دوم لیوان
    مرزه یک چهارم لیوان
    قلم گوساله ۲ عدد
    فلفل سیاه، نمک، زردچوبه به میزان لازم
    روغن یک چهارم پیمانه
    پیازمتوسط ۴ عدد

    طرز تهیه آش شله قلمکار نذری :
    ابتدا لوبیا قرمز، نخود و لوبیا چیتی را با هم به مدت ۲۴ ساعت خیس می کنید و بعد می پزید. ماش را جدا خیس کرده و می گذارید تا بپزد. پس از آنکه پوستهایش جدا شده پوست آن را دور بریزید.

    لوبیا چشم بلبلی را نیز بپزید. آب آن را دور بریزید چون آش را سیاه می کند. برنج که از قبل خیس شده است و کمی نمک زده اید را با حبوبات روی حرارت درون قابلمه ریخته، آب آن در حدی باشد که روی حبوبات را بگیرد.

    وقتی که برنج از هم باز شد. نعنا، جعفری خرد شده، زردچوبه، روغن، نمک و فلفل را ریخته، چند دقیقه یک بار آن را هم بزنید. گوشت را با ۲ عدد پیاز درسته بگذارید تا بپزد.

    قلم ها را نیز همراه با کمی نمک و سه عدد پیاز کاملا بپزید. گوشت را که کاملا پخته شده از استخوان، پوست و چربی جدا کرده، با گوشت کوب بکوبید. آب باقیمانده را در آش بریزید و گوشت ها را به ۴ یا ۵ قسمت جدا تقسیم کرده و جدا بگذارید. قلم را از آب در آورده، آب آن را صاف کنید و مرحله مرحله به آش اضافه کنید.

    ترخون و مرزه خشک را نیز اضافه کنید. گوشت ها را نیز مرحله به مرحله به آش اضافه کرده، آش را مدام هم بزنید. نمک و فلفل آش را اندازه کنید. مابقی گوشت و آب قلم و بقیه روغن را اضافه کرده، هم بزنید تا آش کاملا جا بیفتد. در آخر می توانید آن را با نعنا داغ تزئین کنید.

    آش نذری +طرز تهیه انواع آش شله قلمکار  سنتی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب های زبان اصلی فیبر نوری
  • دانلود فایل های زبان اصلی آزمون های آمریکا
  • خرید کتاب های لفاظی از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی باغبانی
  • خرید کتاب های زبان اصلی بیماری های قلب و عروق
  • خرید کتاب سازمان و پردازش داده ها زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی سیاست
  • دانلود منابع مرجع ایمنی و امنیت
  • دانلود فایل های زبان اصلی باستان شناسی
  • خرید کتاب های کلان‌مقیاس از آمازون
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>