• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » غذاهای نذری +طرز تهیه قرمه سبزی مجلسی

    غذاهای نذری +طرز تهیه قرمه سبزی مجلسی

    غذاهای نذری, طرز تهیه آش شله قلمکارغذاهای نذری +طرز تهیه قرمه سبزی مجلسی

     

    قورمه سبزی برای بالای ۱۰۰ نفر

    مواد لازم برای قورمه سبزی :

    گوشت گوسفندی  ۹ کیلو گرم
     لوبیا قرمز یا لوبیا چیتی  ۳ کیلو گرم
     پیاز  (ترجیحا پیاز سفید )  ۱۲ کیلو گرم
     لیمو عمانی  ۱ کیلو گرم
    سبزی قورمه ۱۰ کیلو گرم
    برنج ۱۵ کیلو گرم

    طرز تهیه قورمه سبزی نذری :
    لوبیاهای شسته شده را بپزد. گوشت گوسفندی را هم پاک کنید و به اندازه خورشی خرد کنید. پیازها را خرد کنید و کناری بگذارید. سبزی قورمه را هم پاک کنید و بعد از شستن خرد کنید و در روغن سرخ کنید.

    ظرف مورد نظر یه همان دیگ را آماده کنید و گوشت را همراه با مقداری روغن در آن بریزید و تفت دهید. به گوشت در حال سرخ شدن پیاز هم اضافه کنید زردچوبه را هم بیافزایید.

    در مرحله بعدی سبزی سرخ شده و لوبیای پخته را هم بیفزایید. حالا مقداری آب بریزید و در دیگ را بگذارید و صبر کنید تا گوشت بپزد و خورش جا بیفتد نیم ساعت قبل از پایان پخت ،بعد از اینکه از پختن گوشت مطمئن شدید، نمک به همراه با لیمو عمانی اضافه کنید.

    نکته : برای اینکه خورش خوشمزه تر شود لوبیاها را به جای پختن بعد از شستن و خشک کردن، ۵ تا ۶ دقیقه در تابه ای بدون روغن که از قبل گرم کرده اید مرتب تفت دهید.

    شنبلیله سبزی نباید زیاد باشد چون خورش تلخ می شود و گشنیز زیاد در سبزی قورمه هم مزه شیرینی را بیشتر می کند.

    در مخلوط سبزی قورمه، با توجه به فصل،اسفناج یا برگ چغندر می ریزند. حالا که فصل زمستان است از اسفناج استفاده نمایید اسفناج به خورش لعاب می دهد.

    به هر کیو گرم شسبزی ۵ تا ۶ شاخه پیازچه هم بیفزایید. پیازچه طعم خورش را خوشمزه می کند.

    برای پخت قورمه سبزی در حجم زیاد معمولاً لوبیا را از قبل نمی پزند آن را از شب قبل خیس کرده و همزمان با سبزی به گوشت اضافه می کنند ولی در این صورت دیگر نمی شود لوبیا را تفت داد. می توانید علاوه بر لیمو عمانی آبلیمو ترش یا آبغوره  هم بریزند.

    پخت غذاهای نذری,طرز تهیه غذاهای نذری

    غذاهای نذری +طرز تهیه قرمه سبزی مجلسی

    طرز تهیه خورش فسنجان نذری

    طرز تهیه خورش فسنجان نذری

    مواد لازم برای ۷ نفر :

    مرغابى یا اردک یا مرغ درشت  یک عدد
     مغز گردوی چرخ شده  ۷۵۰ گرم
     رب انار ترش  ۳ قاشق غذاخورى
     نمک و فلفل  به اندازه کافى

    طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ :
    گردوی چرخ شده را با ۳ یا ۴ لیوان آب و رب انار ترش مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا ۲ یا ۳ ساعت آهسته بجوشد. گاهى هم خورش را هم می زنیم تا ته نگیرد و بوى خامى گردو از بین برود. 

    سپس مرغ را درسته یا به چهار قطعه تقسیم کرده و همراه با نمک و فلفل و کمی آب می گذاریم تا کاملا بپزد. بعد از اینکه مرغ پخت، آن را به خورش اضافه می کنیم. سپس صبر می کنیم تا خورش به روغن بیفتد و آب آن کم شود و به اصطلاح جا بیفتد. 

    همچنین در صورت تمایل دو یا سه عدد بادمجان را پوست کنده و سرخ می کنیم. وقتى که فسنجان کاملا جا افتاد، بادمجان های سرخ شده را به آن اضافه می کنیم و بعداز یک جوش برمی داریم.

    آش شله قلمکار نذری, مواد لازم برای آش شله قلمکار نذری

    غذاهای نذری +طرز تهیه قرمه سبزی مجلسی

    طرز تهیه زرشک پلو نذری

     

    طرز تهیه زرشک پلو نذری

    مواد لازم برای زرشک پلو نذری :

    مرغ  برای هر ۴ نفر یک عدد
     برنج  برای هر نفر یک پیمانه
     زرشک  به ازای هر یک کیلو برنج ۱۵۰ گرم
     شکر  به ازای هر یک کیلوگرم برنج یک قاشق سوپخوری
    نمک و ادویه به میزان لازم
    روغن به میزان لازم

    طرز تهیه زرشک پلو نذری :
    اول از هر چیزی برای درست کردن مرغ زرشک پلو موقع خیس کردن برنج ابتدا مرغ را به مقدار لازم آماده کرده و بعد از پاک کردن خوب بشوید. هر مرغ برای ۴ نفر کافی است. در ضمن برای مزه دار کردن هر مرغ یک پیاز درشت هم نیاز دارید. پیازها را حلقه ای خرد کرده و کنار بگذارید.

    بعد یک بسته نمک و ۲ قاشق سوپخوری زردچوبه را در کاسه ای با هم مخلوط کرده و بعد از اینکه مرغها را شستید دستتان را به این مخلوط آغشته کرده و روی همه جای مرغ بمالید و کنار بگذارید.

    برای خوش طمع شدن مرغ  به مخلوط نمک و زردچوبه کمی هم پودر زعفران اضافه کنید.

    در قابلمه بزرگی مقدار زیادی روغن بریزید و تکه های مرغ زا داخل روغن زیاد سرخ کنید به قدری که طلایی رنگ شود ولی کاملاً نپزد.

    موقع چیدن تکه های مرغ در روغن ابتدا سینه ها را کف قابلمه چیده و ران ها را روی آن بچینید چون ران زود پخته و وا میرود.بعد از اینکه تمام مرغها طلایی رنگ شدند روغن قابلمه را خالی کرده و تکه های مرغ را داخل آبکش قرار می دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس به همان ترتیبی که گفته شد در قابلمه های بزرگ دیگری بچینید .البته لا به لای تکه های مرغ پیازهای حلقه شده بچینید.

    در صورت دلخواه به تعداد هر مرغ یک سیب درختی کوچک خرد شده یا هویچ یا کرفس اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

    این مرغ با توجه به اینکه از قبل سرخ شده موقع پخت کف نکرده و نیازی به کف گرفتن آن وجود ندارد.

    اگر نخواهید که مرغ را سرخ کنید، ابتدا مرغ و آب را روی اجاق قرار داده و بعد از گرفتن کف آن دیگر مواد مثل پیاز و ادویه ها را اضافه کنید.

    در مراحل قبلی مرغ را با زردچوبه و زعفران طعم دار کرده اید ولی اگر میخواهید مرغ رنگ قرمز پیدا کند رب گوجه فرنگی را هم به آب مرغ اضافه کنید در غیر این صورت افزودن آب به تنهایی کافی است. اضافه کردن نمک و فلفل را هم فراموش نکنید.

    برای هر مرغ ۲ قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی کافی است ولی ابتدا باید رب را در روغن تفت داده سپس به مرغ بیفزایید.با تفت دادن رب ،هم رنگ آن بیشتر میشود هم طعم آن بهتر می شود. بعد از اتمام این کارها در دیگ را بگذارید و روی شعله ملایم بگذارید مرغ بپزد.

    برای اینکه از پختن مرغ مطمئن شوید چنگال یا چاقویی داخل گوشت فرو کنید.

    نحوه پخت زرشک برای زرشک پلو :
    ابتدا زرشک پاک کرده را توی آب سرد به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع خیس کنید. دقت کنید که هرگز زرشک نباید با آب گرم خیس شود.

    زرشک خیس خورده را بشویید و آبکش نمایید تا آب اضافه زرشک کاملاً از بین برود بعد در قابلمه مقداری روغن بریزد و روی اجاق بگذارید بعد از کمی گرم شدن زرشک بدون آب را به روغن اضافه نمایید.

    روغن نباید زیاد داغ شود و زرشک باید کاملاً خشک شده باشد چون با ریختن زرشک آبدار در روغن، روغن به همه جا پخش شده و خطرناک است.

    در حالی زرشک را با حرارت کم سرخ می کنید شکر را هم بریزید تا روی حرارت شکر آب شده و زرشک هم شیرین می شود. بعد از یکی و دو دقیقه ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری زعفران آب شده هم اضافه کنید.

    حالا یک مقدار از برنج ساده را در قابلمه دیگری با زرشک آماده شده مخلوط کنید و روی برنج ساده ای که در هر ظرف می کشید مقداری از زرشک پلو و سپس یک تکه مرغ بگذارید. بعضی ها به مخلوط زرشک و خلال بادام و پسته هم اضافه می کنند. این مغزها را در گلاب خیس کرده و استفاده کنید.

    غذاهای نذری +طرز تهیه قرمه سبزی مجلسی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی پردازش سیگنال
  • کتب بافت شناسی زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی کشتی
  • خرید کتاب زبان اصلی روانپزشکی
  • خرید کتاب آناتومی و فیزیولوژی زبان اصلی
  • خرید کتاب ایمونولوژی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های محاسبات علمی
  • خرید کتاب همایش ها زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی ادبیات علمی محبوب
  • هاردکپی کتاب های فن آوری ریز پردازنده
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>