• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » کباب ماهی قزل آلا+طرز تهیه کباب برشته ماهی فلفلی

    کباب ماهی قزل آلا+طرز تهیه کباب برشته ماهی فلفلی

    چگونه ماهی قزل آلا را کباب کنیم؟

    امروز برای شما عزیزان طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی را آماده کرده‌ایم که به علت داشتن فسفر برای ذهن و مغز بسیار مفید است.

    مواد لازم :

    • سه عدد فیله ۱۸۰ گرمی ماهی قزل آلا
    • یک چهارم فنجان آب لیمو
    • اسپری پخت و پز
    • یک چهارم فنجان شکر قهوه‌ای
    • دو قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
    • چهار قاشق چای خوری لیمو
    • یک قاشق غذا خوری روغن نباتی
    • یک و نیم قاشق چای خوری زیره سبز
    • یک و یک چهارم قاشق چای خوری دارچین
    • یک قاشق چای خوری نمک

    طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی

    کباب ماهی قزل آلا+طرز تهیه کباب برشته ماهی فلفلی

    طرز تهیه :

    فیله ماهی قزل آلا را درون یک کیسه فریزر قرار می‌دهیم و آب لیمو را اضافه کرده و درون یخچال به مدت حداقل یک ساعت قرار می‌دهیم تا سرد شود و بوی بد ماهی کاهش یابد.

    فر را بر روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد ( ۴۰۰ درجه فارنهایت ) قرار می‌دهیم و یک ظرف مناسب انتخاب کرده و و اسپری پخت و پز را استفاده می‌کنیم و یک فویل آلومینیومی نیز تهیه می‌کنیم.

    شکر قهوه‌ای ، پودر فلفل قرمز ، لیمو ، روغن ، زیره ، دارچین و نمک را درون مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط می‌کنیم.

    حال ماهی‌ها را از کیسه خارج کرده و درون مخلوط شکر قهوه‌ای می‌غلتانیم و درون فویل و سپس ظرف پخت قرار می‌دهیم.

    پس از آن درون فر قرار داده و ۱۲ تا ۱۵ دقیقه  اجازه می‌دهیم حرارت ببیند.

    کباب ماهی قزل آلا+طرز تهیه کباب برشته ماهی فلفلی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتاب خارجی معروف
  • خرید کتاب نرم افزار های ادوبی زبان اصلی
  • دانلود فایل های زبان اصلی بدنسازی
  • کتب راه آهن زبان اصلی
  • منابع اورجینال فیزیک پلاسما
  • کتب کسر های مداوم زبان اصلی
  • خرید کتاب زبان اصلی قانون
  • کتاب های فقه اورجینال
  • خرید کتاب های پزشکی زنان و زایمان از آمازون
  • منابع اورجینال برنامه نویسی عصبی زبانی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>