• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » دسر ترشی،سالاد و بستنی » طرز تهیه مربای شاتوت/مربای شاتوت/چطور مربای شاتوت تهیه کنم؟/

    طرز تهیه مربای شاتوت/مربای شاتوت/چطور مربای شاتوت تهیه کنم؟/

    ‍ مربای شاه توت

     

    ✍مواد لازم:

    شاه توت، ۵۰۰گرم

    شکر، ۵ پیمانه (۸۰۰ گرم)

    وانيل، ۱/۲ قاشق چایخوری

     

    %db%b2%db%b0%db%b1%db%b6-%db%b1%db%b0-%db%b0%db%b2-%db%b0%db%b0-%db%b2%db%b6-%db%b2%db%b7-1419799531

    ? روش تهیه:

    ۱. دم شاه توت را با قيچی بچينيد. برای شستن، شاه توت‌ها را در ظرف آب سرد ريخته و ظرف را تكان دهيد تا شاه توت‌ها تميز شود. سپس در صافی بريزيد تا آب آن جدا شود. ۲. شاه توت‌ها را در قابلمه لعابی ريخته و شكر را لابه لای آن بريزيد و به مدت ۱۲ ساعت در يخچال بگذاريد تا آب پس دهد. سپس روی حرارت ملايم قرار دهيد به مدت ۱۵ دقيقه بجوشانيد. از روی حرارت برداريد.

    ۳. بگذاريد يك شب بماند سپس شاه توت ها را از آب مربا جدا كنيد.

    ۴. آب مربا را روی حرارت قرار دهيد تا قوام آيد. پس از قوام آمدن بگذاريد سرد شود، پس از آن شاه توت‌ها را در شهد (شربت قوام آمده) بريزد و به آرامی با فشار پشت قاشق داخل شربت فرو کنید. سپس روی حرارت قرار دهید.

    ۵. پس از دقيقه چند دقيقه جوشيدن، مربا را از روی حرارت برداشته، وانيل را اضافه کنید و یک شب درهمان ظرف بماند سپس در شيشه استريل شده مخصوص مربا بريزيد و در جای خنك نگه داری كنيد.

     

     

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • دانلود فایل های زبان اصلی جنین شناسی
  • خرید کتاب آناتومی و فیزیولوژی زبان اصلی
  • هاردکپی کتاب های متالورژی
  • هاردکپی کتاب های شیمی آلی
  • منابع اورجینال پلیمر
  • منابع اورجینال علوم قانونی
  • دانلود فایل های زبان اصلی فانتزی
  • دانلود منابع مرجع شیلات
  • خرید کتاب های زبان اصلی منطق
  • کتب فولکلور زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>