اطلاعیه سایت
خورش فسنجان
?طرز تهیه:
مرحله ۱
ابتدا گردو را بدون اضافه کردن هیچ نوع روغنی با شعله حرارت کم تفت میدهیم و سپس آنها رو در قالبی مسطح میریزیم و به مدت چند دقیقه ی کوتاه حرارت کم فر میدهیم تا بپزد اما باید مراقب باشیم تا نسوزد (البته شما می توانید گردو را فقط تفت دهید ولی پخت آن به جا افتادن خورشت کمک میکند)
مرحله ۲
گردو های پخته شده را در میکسر خرد میکنیم
مرحله ۳
پیاز ها را خرد میکنیم و در تابه ای تفت میدهیم و مرغ و نمک و فلفل و برگ بو را اضافه میکنیم و دو طرف گوشت مرغ را به مدت حدود ۳۰ دقیقه به آرامی تفت میدهیم
مرحله ۴
در قابلمه ای جداگانه ۲ فنجان آب سرد و آرد را خوب حل میکنیم و پس از اینکه حل شد گردو خرد شده را اضافه میکنیم و نیم ساعت بعد رب انار را کم کم اضافه میکنیم و چند دقیقه ی بعد مرغ های تفت داده شده را در خورشت میریزیم و یک ساعت بعد خورشت آماده است .
✍ مواد لازم:
۸ قطعه مرغ پاک شده
یک عدد پیاز متوسط
۱ فنجان رب انار
۴ فنجان گردو
۱ قاشق غذاخوری آرد
نمک و فلفل به میزان لازم
برگ بو ۲ عدد