خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه دلمه بادمجان/دلمه بادمجان/چطور دلمه بادمجان درست کنم؟
 modiseh 

طرز تهیه دلمه بادمجان/دلمه بادمجان/چطور دلمه بادمجان درست کنم؟

‍ ‍  دلمه بادمجان

 

🍜 طرزتهیه :

ابتدا برنج و بلغور و لپه را به خوبی پاک میکنیم و با آب سرد میشوریم و ¾ آب سرد و نمک و زرد چوبه و ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و سفید را به آن اضافه میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه روی شعله حرارت متوسط قرار میدهیم

پیاز را با کمی روغن تفت میدهیم گوشت، کره، پیاز خرد شده، پودر زردچوبه و فلفل سیاه و سفید را به آن اضافه میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه آن را سرخ میکنیم و ۲ ½ فنجان آب سرد را به گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بپزد و گوشت و آب گوشت را جدا میکنیم و آب گوشت را برای سس دلمه جداگانه برمی داریم

بادمجان را میشوریم و خشک میکنیم و محتوای داخل آن را خالی میکنیم کمی نمک و فلفل به بادمجان ها میزنیم

گوشت پخته شده و برنج و گوجه و ۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه را با هم مخلوط میکنیم و بادمجان ها را پر میکنیم.

 

🍜سس دلمه بادمجان : روغن نباتی و پیاز را تفت میدهیم کمی گوجه خرد شده یا رب اضافه میکنیم و آب و زعفران دم شده و محتوای خالی شده بادمجان را داخل آن میریزیم و تفت میدهیم و بادمجان های پر شده را در سس میخوابانیم تا به مدت ۴۰ الی ۶۰ دقیقه دم بکشد

 

✍مواد لازم:

۱ پیاز زرد متوسط

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

کره ۱ قاشق غذاخوری

۴ یا ۵ عدد بادمجان دلمه

۲ قاشق چایخوری نمک

۱ قاشق چایخوری پودر زردچوبه

½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و سفید

۲ ½ فنجان آب سرد

⅓ لیوان برنج نپخته

⅓ فنجان بلغور خام

⅓ فنجان لپه

روغن نباتی ۴ قاشق غذاخوری

۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه

⅛ قاشق چایخوری پودر زعفران

 

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>