اطلاعیه سایت
دلمه بادمجان
? طرزتهیه :
ابتدا برنج و بلغور و لپه را به خوبی پاک میکنیم و با آب سرد میشوریم و ¾ آب سرد و نمک و زرد چوبه و ½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و سفید را به آن اضافه میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه روی شعله حرارت متوسط قرار میدهیم
پیاز را با کمی روغن تفت میدهیم گوشت، کره، پیاز خرد شده، پودر زردچوبه و فلفل سیاه و سفید را به آن اضافه میکنیم و به مدت ۱۰ دقیقه آن را سرخ میکنیم و ۲ ½ فنجان آب سرد را به گوشت اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بپزد و گوشت و آب گوشت را جدا میکنیم و آب گوشت را برای سس دلمه جداگانه برمی داریم
بادمجان را میشوریم و خشک میکنیم و محتوای داخل آن را خالی میکنیم کمی نمک و فلفل به بادمجان ها میزنیم
گوشت پخته شده و برنج و گوجه و ۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه را با هم مخلوط میکنیم و بادمجان ها را پر میکنیم.
?سس دلمه بادمجان : روغن نباتی و پیاز را تفت میدهیم کمی گوجه خرد شده یا رب اضافه میکنیم و آب و زعفران دم شده و محتوای خالی شده بادمجان را داخل آن میریزیم و تفت میدهیم و بادمجان های پر شده را در سس میخوابانیم تا به مدت ۴۰ الی ۶۰ دقیقه دم بکشد
✍مواد لازم:
۱ پیاز زرد متوسط
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
کره ۱ قاشق غذاخوری
۴ یا ۵ عدد بادمجان دلمه
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه و سفید
۲ ½ فنجان آب سرد
⅓ لیوان برنج نپخته
⅓ فنجان بلغور خام
⅓ فنجان لپه
روغن نباتی ۴ قاشق غذاخوری
۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه
⅛ قاشق چایخوری پودر زعفران