اطلاعیه سایت
سوپ سبز خوش طعم+طرز تهیه انواع سوپ سنتی
آموزش تهیه سوپ سبز خوش طعم
سوپ سبز از لوبیا سبز و خیار و شاهی تشکیل شده است و بسیار زیبا می باشد.این سوپ را می توانید بصورت سرد و گرم سرو نمایید.
مواد لازم جهت تهیه سوپ سبز :
۱٫ روغن زیتون : ۱ قاشق غذاخوری
۲٫ پیاز , خرد شده : ۱ عدد
۳٫ سیر , له شده : ۱ حبه
۴٫ سیب زمینی پوست گرفته شده و به حبه های ۲/۵ سانتی متری خرد شده : ۲۰۰ گرم
۵٫ عصاره سبزیجات یا عصاره مرغ : ۷۰۰ میلی لیتر
۶٫ خیار کوچک , خرد شده : ۱ عدد
۷٫ سبزی شاهی آبی : ۸۰ گرم
۸٫ لوبیا سبز , تمیز شده و از طول نصف شده : ۱۲۵ گرم
۹٫ نمک : به میزان لازم
۱۰٫ فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه سوپ سبز :
سوپ سبز خوش طعم+طرز تهیه انواع سوپ سنتی
۱٫ روغن را در یک قابلمه بزرگ حرارت داده , پیاز و سیر را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه در آن سرخ نمایید تا نرم شوند .
۲٫ حبه های سیب زمینی را اضافه نمایید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر سرخ نمایید .
۳٫ عصاره مرغ یا سبزیجات را به مواد بیافزایید و هم بزنید . اجازه دهید که به مدت ۵ دقیقه به آرامی بجوشد .
۴٫ خیار را به قابلمه افزوده و به مدت ۳ دقیقه دیگر بپزید تا سیب زمینی ها نرم شوند . آن ها را با فرو بردن نوک چاقو امتحان نمایید , که باید به راحتی از آن ها عبور نماید .
۵٫ سبزی شاهی آبی را اضافه نموده و اجازه دهید نرم شود . سپس سوپ را داخل غذاساز ریخته و مخلوط نمایید , می توانید قبل از اضافه نمودن سبزی , سوپ را با پوره کن سیب زمینی , له نموده و از یک صافی رد نمایید , سپس سبزی شاهی آبی را ریز خرد نموده و داخل سوپ بریزید و هم بزنید .
۶٫ در یک قابلمه کوچک , آب را به جوش آورده و لوبیا سبزها را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه بخار دهید تا نرم شوند .
۷٫ لوبیا ها را به سوپ افزوده , چاشنی آ« را اندازه نمایید و دوباره سوپ را گرم نمایید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه سوپ سبز :
در صورت تمایل , می توانید به جای لوبیا سبز , ۱۲۵ گرم غلاف خوراکی نخود سبز را امتحان نمایید .
سوپ سبز خوش طعم+طرز تهیه انواع سوپ سنتی