اطلاعیه سایت
طرز تهیه سوپ شیر
سوپ شیر به شیوه رستوران ها
✍مواد لازم :
قارچ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر ۲ حبه
هویج ۱ عدد
آرد ۱ قاشق غذاخوری
شیر ۴ لیوان
خامه صبحانه ۱ پاکت
عصاره مرغ ۲ عدد
کره ۲۵ گرم
طرزتهیه :
قارچ را ریز خرد کرده با کره تفت می دهیم بعد پیاز و سیر رنده شده را اضافه کرده، کمی تفت می دهیم. کمی فلفل سفید اضافه می کنیم و بعد هویج رنده شده و بعد آرد را کمی که تفت دادیم شیر را با یک لیوان آب مخلوط کرده و عصاره مرغ را در آن حل می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.
کمی که غلیظ شد، حرارت را خاموش کرده خامه را با مقداری از سوپ رقیق و هم دما می کنیم و به سوپ اضافه می کنیم. سوپ آماده شده را در ظرف مناسب کشیده و با کمی جعفری خرد شده تزئین می کنیم.
نکات :
اگر از طعم فلفل دلمه ای خوشتان می آید نصف ۱ عدد فلفل دلمه ای را ریزخرد کرده و به سوپ اضافه کنید. این سوپ کمی رقیق می باشد. زمان پخت آن نیم ساعت است و واقعا”خوشمزه هست. برای چاشنی لیمو را برش زده دور تا دور ظرف سوپ فرو کنید.
این سوپ می تواند یک پیش غذای بسیار خوشمزه به سبک رستورانی باشد .