خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » کباب رولی شکم پر+طرز تهیه انواغ کباب های گوشت قرمز
 modiseh 

کباب رولی شکم پر+طرز تهیه انواغ کباب های گوشت قرمز

آموزش تهیه کباب رولی شکم پر خوش طعمکباب رولی شکم پر+طرز تهیه انواغ کباب های گوشت قرمز

آموزش تهیه کباب رولی شکم پر خوش طعم

وقتی در زمینه کباب در آشپزی صحبت کنیم واقعا باید یادی هم از کباب رولی کنیم چون خوشمزه است و آشپزی حرفه ای را به نمایش می گذارد. شما کسی را سراغ دارید که از کباب بدش بیاید؟ حالا هر نوع کبابی که می خواهد باشد! از کباب کوبیده و برگ گرفته تا جوجه کباب،

حتی همین کباب تابه ای های خانگی طرفداران زیادی دارند. در این مطلب هم طرز تهیه نوعی جدید از کباب با فلفل دلمه ای را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم:
۵۰۰ گرم گوشت راسته گوسفندی یا فیله گوساله
۴ عدد فلفل دلمه‌ای رنگی
۱ ق م زعفران دم کرده غلیظ
۱ ق س آب‌لیمو
به میزان لازم نمک و فلفل
۲ ق س روغن مایع

نتیجه تصویری برای کباب رولی

روش تهیه:

۱٫ ابتدا گوشت را با یک چاقوی تیز به‌ صورت ورقه‌های نازک برش دهید. فلفل دلمه‌ای‌ها را هم بعد ا زآنکه شستید، به‌صورت خلالی خرد کرده، کنار بگذارید.

۲٫ یکی از ورقه‌های گوشت را روی سطح تمیزی قرار دهید. حالا خلال‌های فلفل دلمه‌ای رنگی را روی آن قرار دهید، سپس گوشت را لوله کنید. کباب آماده شده را به سیخ بکشید. هر تعداد که می‌شود کباب‌ها را به همین شکل آماده کنید.

۳٫ در یک کاسه زعفران، آب‌ لیمو، مقداری نمک و فلفل را بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس با برس، مخلوط را روی کباب‌ها بمالید.

۴٫ در یک تابه مناسب مقدار کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا کباب‌ها را داخل تابه خوب سرخ کنید تا آماده شوند.

کباب رولی شکم پر+طرز تهیه انواغ کباب های گوشت قرمز

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>