• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » آش بزقرمه+طرز تهیه آش دلچسب سنتی کرمانی

    آش بزقرمه+طرز تهیه آش دلچسب سنتی کرمانی

    نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید

    بر قرمه

    مواد لازم مناسب برای ۶ تا ۸ نفر

    نخود : یک پیمانه
    پیاز : یک کیلوگرم
    سیر : یک بوته
    گوشت بدون استخوان : ۵۰۰ گرم
    کشک : به میزان لازم
    نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم
    زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری
    نعنا داغ : به میزان لازم
    گردو خرد شده : به میزان لازم
    آب : ۲ پیمانه

    طرز تهیه بزقرمه غذای سنتی و دلچسب کرمان آش بزقرمه+طرز تهیه آش دلچسب سنتی کرمانی

    طرز تهیه

    ۱٫ پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید  و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.

    ۲٫ گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.

    ۳٫ نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.

    ۴٫ نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.

    ۵٫ کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.

    ۶٫ نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.

    آش بزقرمه+طرز تهیه آش دلچسب سنتی کرمانی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب نظریه شماره زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع سیبرنتیک
  • دانلود فایل های زبان اصلی جمع آوری
  • خرید کتاب زبان اصلی جراحی قلب عروق
  • کتاب های مدیربرنامه اورجینال
  • دانلود منابع مرجع نظریه عملگرها
  • منابع اورجینال فنگ شویی
  • دانلود منابع مرجع آزمون های استرالیا
  • منابع اورجینال نرم افزار ماکرومدیا
  • خرید کتاب شعر زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>