اطلاعیه سایت
آرد رو الک کرده وبه همراه دارچين و نمک با مایه مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی داشته باشیم.خمیر رو مقداری ورز میدیم.
نان دارچینی
موادلازم
کره پنجاه گرم
شیر ۱ پیمانه
شکر ٣الي٤ ق غ
خمیرمایه فوری ۱۰ گرم یا یک ق غ
دارچين يك ق چايخوري
نمک یک پينچ
آرد تا حدی که خمیر نرم به دست نچسبد
زرده جهت رومال
تخم خرفه ياكنجد
نان دارچینی+طرز تهیه انواع نان های محلی
طرز تهیه
شیر ولرم و یک ق غ از شکر رو مخلوط کرده و خمیر مایه را روی شیر پاشیده و بعد از ۱۰ دقیقه که پف کرد کره آب شده رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم.
سپس آرد رو الک کرده وبه همراه دارچين و نمک با مایه مخلوط میکنیم تا خمیر نرمی داشته باشیم.خمیر رو مقداری ورز میدیم.
بعد در دمای محیط استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه. زمان دوبرابر شدن خمیر به دمای محیط و نوع خمیرمایه بستگی داره.
بعد پف خمیرو با ورز دادن میگیریم و خمیر رو به سه يا چهار قسمت تقسيم كرده و هركدام را با وردنه باز كرده قسمت بعدي را نيز باز كرده روي خمير قبلي سوار كرده و بعد به شكل نوار برش زده و رول ميكنيم
من داخل قالب مافين گذاشتم روشو زرده ماليده و تخم خرفه يا كنجد ميپاشيم
حدود نيم ساعت استراحت ميديم
فر رو از قبل روي حرارت دويست درجه گرم ميكنيم و نون ها رو حدود ۲۰ دقيقه ميپزيم
نان دارچینی+طرز تهیه انواع نان های محلی