خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » کباب دنده کرمانشاهی+طرز تهیه سس باربکیوی
 modiseh 

کباب دنده کرمانشاهی+طرز تهیه سس باربکیوی

 

طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی خوشمزهکباب دنده کرمانشاهی+طرز تهیه سس باربکیوی

طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی خوشمزه

دنده کباب کرمانشاهی که طعم عالی دارد و مردم کرمانشاه در درست کردن این غذا استاد هستند. پس ما هم به سبک آنان این کباب را تهیه می کنیم.در این بخش آموزش طرز تهیه کباب دنده در فر فراهم شده است. دنده کباب از غذاهای معروف استان کرمانشاه است.

طرز تهیه دنده کباب کرمانشاهی خوشمزهکباب دنده کرمانشاهی+طرز تهیه سس باربکیوی

طرز تهیه:

۱- فر را با دمای ۲۷۵ درجه فارنهایت (۱۳۵ درجه سانتی گراد) گرم کنید.

۲-دنده ها را به شکلی که طرف گوشت دار آن رو به پایین باشد روی یک تخته قرار دهید، پوسته ای که دنده را می پوشاند را پیدا کنید و از استخوان ها جدا کنید.

۳-دو طرف دنده ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید سپس داخل ظرف پیرکس بزرگ (مرغ خوری) بچینید. شاید لازم باشد دنده ها را نصف کنید تا درظرف جا بشوند. روی پیرکس را با دو ورقه فویل آلومینیومی بپوشانید.

۴- ساعت و نیم تا ۴ ساعت در فر بپزید. (زمانی که گوشت به راحتی از استخوان جدا شود).

۵-حال توری فر را روی طبقه بالای آن قرار دهید.

۶-حرارت را زیاد کنید و دنده ها را ۳ تا ۴ دقیقه تا زمانی که سس باربکیو شروع به کاراملی شدن کند.

۷-دنده ها را از فر بیرون بیاورید. فویل آلومینیومی را کنار بگذارید و دو طرف دنده ها را با مقدار زیادی سس باربکیو که آماده کردید بپوشانید.

۸–در فر کباب کنید، سپس سرو کنید.

طرز تهیه سس باربکیوی تند و شیرین:

۱-روغن را دریک روغن دان متوسط با شعله متوسط داغ کنید.

۲- پیازها را اضافه و سرخ کنید .تا نیمه شفاف شوند.

۳-زیره را اضافه کنید و هم بزنید.

۴-بعد سس کچاپ، سس تند، شکر قهوه ای و سرکه سیب را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شوند.

۵- سپس با نمک مزه دار کنید و ۲ دقیقه بپزید.

کباب دنده کرمانشاهی+طرز تهیه سس باربکیوی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>