خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » کوفته بادمجان+طرز تهیه انواع کوفته های سنتی
 modiseh 

کوفته بادمجان+طرز تهیه انواع کوفته های سنتی

مواد لازم کوفته بادمجان

بادمجان قلمی ۴عدد
گوشت چرخ شده ۱۰۰ گرم
پیاز۲  عدد
مغز گردو ۴ عدد
پودر نان باگت یا پودر سوخاری ۱ لیوان
تخم مرغ۱  عدد
سیر ۱ حبه
جغفری۴  قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۲عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه کوفته بادمجان ، یک غذای عالی برای شما کوفته بادمجان+طرز تهیه انواع کوفته های سنتی

طرز تهیه کوفته بادمجان 
ابتدا بادمجون ها رو بعد از شستن ، حلقه حلقه یا از درازا می بریم و نمک می زنیم و کنار می ذاریم(گرفتن پوستشون کاملا اختیاریه) و بغد از اینکه عرق کرد می شوریم و خشکشون می کنیم. روشون روغن زیتون برس می کشیم.
*. توی فر با دمای ۲۰۰ درجه میذاریم تا پخته و طلایی بشه…از فر خارج میکنیم و میذاریم کنار تا کمی خنک شه…یکی از پیاز ها رو رو رنده کرده و آبش رو خوب میگیریم و دور میریزیم..جعفری رو هم خرد میکنیم.توی غذا ساز، بادمجون ها، رنده پیاز آب گرفته.
*. جعفری، مغز گردو، آرد سوخاری، پنیر چدار (که من نداشتم و پارمسان ریختم…ولی چدارخوشمزه تره…پنیر پیتزا اگه بریزین ذوب میشه)تخم مرغ و نمک و فلفل و زرچوبه میریزیم و دو تا پالس میدیم تا مواد یکنواخت بشن.گوشت چرخ شده رو اضافه میکنیم و مواد رو خوب له میکنیم و چنگ میزنیم.
*. مایه کوفته رو میذاریم توی یخچال و مقداری روغن توی طرفی میریزیم و با شعله ملایم گرمش میکنیم (بهترین روش برای خوشمزه تر شدن این کوفته سرخ شدن توی روغن مثل فلالفه که البته یه غذای پرکالری به ما تحویل میده ولی برای افراد که رژیم غذای خاص دارند میشه توی فر هم این کوفته ها رو پخت).
*. سه تا کاسه برمیداریم توی اولی آرد سفید میریزیم…توی دومی یه تخم مرغ شکسته و با چنگال هم میزنیم..توی سومی هم آرد سوخاری یا پودر نون خشک میریزیم.توی هر سه اینها کمی فلفل و آویشن و نمک هم میریزیم…مواد رو از یخچال در آورده و ازشون گلوله هایی قد یه گردو درست میکنیم.
*. اول توی آرد میندازیم و میچرخونیم تا خوب کاور بشه…بعد توی تخم مرغ و در نهایت توی آرد سوخاری…بعد کوفته هارو توی روغن داغ غوطه ور کرده و بعد از پخت روغن اضافی رو از اونها خارج میکنیم.

طرز تهیه سس 
*. یه پیاز ریز رو رنده کرده و تقت میدیم سپس گوجه ها را رنده کرده و همراه رب گوجه و نمک واویشن ودارچین و فلفل(خیلیا این غذا رو تند تند سرو میکنن)مخلوط میکنیم و روی حرارت میذاریم تا جوش بیاد سپس فلفل دلمه ای ها رو بصورت نگینی خرد کرده و اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا سس کاملا غلیظ بشه.

خواص گردو 
*. گردو برای سلامت قلب مفید است. به خاطر این که این ماده ی غذایی با ارزش سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ می باشد و برای همین به عملکرد خوب قلب کمک زیادی می کند. علاوه بر این درصد اسیدهای چرب اشباع شده یا همان چربی های مضر گردو بسیار کم است و در عین حال حاوی میزان زیادی منیزیم می باشد. توجه داشته باشید که منیزیم تنظیم کننده ی ضربان قلب است و از رگ های خونی محافظت می کند. پس برای این که قلبتان در سلامت باشد گردو را وارد برنامه ی غذایی تان بکنید.

کوفته بادمجان+طرز تهیه انواع کوفته های سنتی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>