خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » حلیم مرغ+اموزش تهیه انواع حلیم ایرانی
 modiseh 

حلیم مرغ+اموزش تهیه انواع حلیم ایرانی

حلیم مرغ
● مواد لازم برای۶ نفر

▪ سه عدد هل سیاه
▪ یک عدد چوب دارچین
▪ یک عدد پیاز قرمز متوسط
▪ ۴۵۴ گرم مرغ
▪ یک قاشق چای خوری گشنیز خشک
▪ نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
▪ نصف قاشق چای خوری نمک
▪ دو فنجان برنج
▪ سه فنجان شیر
▪ زمان لازم: یک ساعت و ۲۰ دقیقه

طرز تهیه حلیم مرغ ، یک غذای خوشمزه و مقوی

حلیم مرغ+اموزش تهیه انواع حلیم ایرانی

● طرز تهیه
ابتدا فر را روشن کرده و آن را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) قرار دهید. سپس مرغ، هل، دارچین و پیاز را در یک ظرف بزرگ ریخته، روی آن را با آب بپوشانید. سپس روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید و برای مدت ۲۰ دقیقه بجوشد. چهار فنجان از آب آن را خارج کرده و در یک قابلمه بریزید. 
مرغ و پیاز را از ظرف خارج کرده و در یک ظرف تخت قرار دهید. گشنیز خشک، فلفل و نمک را به مرغ افزوده و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید. سپس فویل را از روی آن برداشته و اجازه دهید تا روی مرغ طلایی شود.برای تهیه برنج، آن را در آب مرغ ریخته و بگذارید روی حرارت بالا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و در ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه ببندید. سپس شیر را به برنج اضافه کرده و شعله را ابتدا زیاد و بعد کم کنید، در ظرف را نگذارید تا مایعات باقی مانده بخار شود. سپس مرغ را به همراه برنج میل کنید.

 

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>