• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » حلیم مرغ+اموزش تهیه انواع حلیم ایرانی

    حلیم مرغ+اموزش تهیه انواع حلیم ایرانی

    حلیم مرغ
    ● مواد لازم برای۶ نفر

    ▪ سه عدد هل سیاه
    ▪ یک عدد چوب دارچین
    ▪ یک عدد پیاز قرمز متوسط
    ▪ ۴۵۴ گرم مرغ
    ▪ یک قاشق چای خوری گشنیز خشک
    ▪ نصف قاشق چای خوری فلفل سیاه
    ▪ نصف قاشق چای خوری نمک
    ▪ دو فنجان برنج
    ▪ سه فنجان شیر
    ▪ زمان لازم: یک ساعت و ۲۰ دقیقه

    طرز تهیه حلیم مرغ ، یک غذای خوشمزه و مقوی

    حلیم مرغ+اموزش تهیه انواع حلیم ایرانی

    ● طرز تهیه
    ابتدا فر را روشن کرده و آن را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) قرار دهید. سپس مرغ، هل، دارچین و پیاز را در یک ظرف بزرگ ریخته، روی آن را با آب بپوشانید. سپس روی حرارت بالا قرار دهید تا به جوش بیاید و برای مدت ۲۰ دقیقه بجوشد. چهار فنجان از آب آن را خارج کرده و در یک قابلمه بریزید. 
    مرغ و پیاز را از ظرف خارج کرده و در یک ظرف تخت قرار دهید. گشنیز خشک، فلفل و نمک را به مرغ افزوده و روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید.
    مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر قرار دهید. سپس فویل را از روی آن برداشته و اجازه دهید تا روی مرغ طلایی شود.برای تهیه برنج، آن را در آب مرغ ریخته و بگذارید روی حرارت بالا جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و در ظرف را به مدت ۱۵ دقیقه ببندید. سپس شیر را به برنج اضافه کرده و شعله را ابتدا زیاد و بعد کم کنید، در ظرف را نگذارید تا مایعات باقی مانده بخار شود. سپس مرغ را به همراه برنج میل کنید.

     

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب فرهنگی زبان اصلی
  • کتاب های بدون دسته بندی اورجینال
  • منابع اورجینال چکیده پایان نامه ها
  • کتاب های فقه اورجینال
  • کتب کسر های مداوم زبان اصلی
  • خرید کتاب های خارجی از آمازون
  • منابع اورجینال سیستم عامل
  • کتب الگویابی در ساختمان داده زبان اصلی
  • دانلود منابع مرجع هنر ارتباطات
  • دانلود منابع مرجع آزمون های استرالیا
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>