خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » فلافل هویج+طرز تهیه انواع فلافل جنوبی
 modiseh 

فلافل هویج+طرز تهیه انواع فلافل جنوبی

فلافل يكى از خوراك‌هاى لذيذى است كه طرفداران زيادى دارد(به خصوص در ميان جنوبى‌ها) و معمولا با نخود تهيه مى‌شود. البته بعضى‌ها با لپه و باقالى هم درست مى‌كنند. ولى به طور كلى اكثر افراد با حبوبات مشكل دارند و از خوردن اين خوراكى لذيذ محروم هستند. اما اگر با اين دستور آن را تهيه كنند حتما لذت مى‌برند، چون با وجود اين كه با هويج درست مى‌شود، اما به خاطر ادويه‌ها و مواد ديگر طعمى شبيه فلافل را خواهند چشيد. اگر از هوبج كم شيرين استفاده كنيد حتما نتيجه بهتر مى‌شود.

مواد لازم
هويج : ۶ عدد متوسط
پياز : ۱ عدد متوسط
سير : ۴ حبه متوسط
تخم مرغ : ۱ عدد كوچك
پودر تخم گشنيز : ۱ قاشق چايخورى
ادويه كارى : ۱ قاشق سوپخورى
زرد چوبه : ۱ قاشق چايخورى
خمير وسط ۱ نان باگت
نمك و فلفل قرمز
روغن براى سرخ كردن

طرز تهیه فلافل هویج برای کسانی که با حبوبات مشکل دارند

فلافل هویج+طرز تهیه انواع فلافل جنوبی

طرز تهيه

هويج پوست گرفته و پياز و سير ها را ريز رنده مى‌كنيم. خمير نان باگت را هم ريز خرد كرده و با بقيه مواد به مخلوط اولى اضافه مى‌كنيم و كمى مخلوط مى‌كنيم تا مواد به خورد هم بروند. اگر مواد كمى شل بود كمى خمير نان اضافه كنيد. البته در حدى كه بتوانيد خمير را شكل دهيد در نهايت خمير كمى نرم است.
مى‌توانيد از دستگاه “فلافل زن” استفاده كنيد. ولى من از خمير به اندازه ۱ گردوى درشت جدا كردم و در روغن داغ و با حرارت متوسط سرخ كردم. 
اين خوراك بيشتر به صورت ساندويج خورده مى‌شود. 
نكته: تمام مراحل فوق را مى‌توانيد در غذاساز يا با تيغه گوشت كوب برقى انجام دهيد.

فلافل هویج+طرز تهیه انواع فلافل جنوبی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>