خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » املت خرما+طرز تهیه انواع املت سنتی
 modiseh 

املت خرما+طرز تهیه انواع املت سنتی

 

نتیجه تصویری برای املت خرما
املت خرما+طرز تهیه انواع املت سنتی

املت خرما

خرما ۱۲ عدد  .  تخم مرغ ۶ عدد  .  مغز گردو  ۶ عدد

بنا به گزارش آکاایران : کره ۱ قاشق غذاخوری  .  روغن . نمک . فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه : ابتدا هسته خرماها را در بیاورید ، خرما ها را به چند قسمت تقسیم کنید و به همراه گردو های خرد شده در کمی روغن و کره  تفت دهید.

پس از اینکه کمی رنگ خرماها تیره شد و بافت نرم تری پیدا کرد تخم مرغ ها را تک تک درون تابه بشکنید و با قاشق مخلوط کنید ، در انتها نیز به مقدار کافی نمک و فلفل بریزید و در ظرف مناسب به همراه نان سرو نمائید.

نتیجه تصویری برای املت خرما

املت خرما+طرز تهیه انواع املت سنتی

نکته ها : این غذا مناسب برای صبحانه یا عصرانه است و بدلیل وجود خرما در این غذا خاصیت انرژی زایی بسیار خوبی دارد ، میتوانید کره و مغز گردو را به کار نبرید ، حتی با خرما و تخم مرغ هم این غذا دارای طعمی فوق العاده است.

باید با حرارت ملایم این غذا را اماده کنید ، بدلیل وجود قند در خرما امکان سوختن ان زیاد است پس مرتب ان را چک کنید ، میتوانید تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و پس از مخلوط کردن به خرماهای سرخ شده اضافه نمائید.

اندازه خرماها بستگی به خودتان دارد ، هرچه خرما ریز تر باشد زودتر سرخ خواهد شد.

املت خرما+طرز تهیه انواع املت سنتی

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>