• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » املت خرما+طرز تهیه انواع املت سنتی

    املت خرما+طرز تهیه انواع املت سنتی

     

    نتیجه تصویری برای املت خرما
    املت خرما+طرز تهیه انواع املت سنتی

    املت خرما

    خرما ۱۲ عدد  .  تخم مرغ ۶ عدد  .  مغز گردو  ۶ عدد

    بنا به گزارش آکاایران : کره ۱ قاشق غذاخوری  .  روغن . نمک . فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه : ابتدا هسته خرماها را در بیاورید ، خرما ها را به چند قسمت تقسیم کنید و به همراه گردو های خرد شده در کمی روغن و کره  تفت دهید.

    پس از اینکه کمی رنگ خرماها تیره شد و بافت نرم تری پیدا کرد تخم مرغ ها را تک تک درون تابه بشکنید و با قاشق مخلوط کنید ، در انتها نیز به مقدار کافی نمک و فلفل بریزید و در ظرف مناسب به همراه نان سرو نمائید.

    نتیجه تصویری برای املت خرما

    املت خرما+طرز تهیه انواع املت سنتی

    نکته ها : این غذا مناسب برای صبحانه یا عصرانه است و بدلیل وجود خرما در این غذا خاصیت انرژی زایی بسیار خوبی دارد ، میتوانید کره و مغز گردو را به کار نبرید ، حتی با خرما و تخم مرغ هم این غذا دارای طعمی فوق العاده است.

    باید با حرارت ملایم این غذا را اماده کنید ، بدلیل وجود قند در خرما امکان سوختن ان زیاد است پس مرتب ان را چک کنید ، میتوانید تخم مرغ ها را در ظرفی جداگانه بشکنید و پس از مخلوط کردن به خرماهای سرخ شده اضافه نمائید.

    اندازه خرماها بستگی به خودتان دارد ، هرچه خرما ریز تر باشد زودتر سرخ خواهد شد.

    املت خرما+طرز تهیه انواع املت سنتی

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • خرید کتاب زبان اصلی فرانسه
  • خرید کتاب زبان اصلی آمار زیستی
  • دانلود فایل های زبان اصلی ترکیبیات
  • فروشگاه کتاب خارجی
  • منابع اورجینال اکواریوم
  • هاردکپی کتاب های سونا
  • هاردکپی کتاب های اتوماسیون
  • کتاب های ژنتیک اورجینال
  • کتاب های بازیهای کامپیوتری اورجینال
  • دانلود منابع مرجع جبر کامپیوتر
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>