خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » گراتین سیب زمینی+اموزش غذای فرانسوی+عکس
 modiseh 

گراتین سیب زمینی+اموزش غذای فرانسوی+عکس

 گراتین سیب زمینی یک غذای کلاسیک بسیار خوشمزه که از لایه های سیب زمینی , خامه , پیاز , سیر و پنیر درست شده است و در ظروف پیرکس و نسوز پخته شده سرو می گردد.
امتیاز خبر: ۹۶ از ۱۰۰ تعداد رای دهندگان ۷۷
وب سایت آوای سلامتی: گراتین سیب زمینی یک غذای کلاسیک بسیار خوشمزه که از لایه های سیب زمینی , خامه , پیاز , سیر وپنیر درست شده است و در ظروف پیرکس و نسوز پخته شده سرو می گردد.
مواد لازم:

  •  کره : ۱ قاشق غذاخوری
  •  سیب زمینی , ورقه شده : ۶۷۵ گرم
  •  سیر , له شده : ۲ حبه
  •  پیاز قرمز , حلقه شده : ۱ عدد
  •  پنیر گرویر رنده شده : ۹۰ گرم
  •  خامه پرچرب : ۳۰۰ میلی لیتر
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم
  • نتیجه تصویری برای گراتین سیب زمینی
 گراتین سیب زمینی+اموزش غذای فرانسوی+عکس

طرز تهیه:
به گزارش آکاایران: ۱٫ یک ظرف پیرکس نیمه گود با گنجایش یک لیتر را با کمی کره چرب نمایید .
۲٫ یک لایه از سیب زمین های ورقه شده را کف ظرف بچینید .
۳٫ با نیمی از مقدار سیر , پیاز و یک سوم پنیر رنده شده , روی سیب زمینی ها را پوشانده , کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید .
۴٫ بقیه لایه ها را نیز به همین ترتیب بچینید . توجه داشته باشید که لایه آخر را با سیب زمینی و پنیر تمام نمایید .
۵٫ در پایان خامه را روی لایه آخر بریزید تا جذب بقیه لایه ها بشود . غذا را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ قرهای گازی به مدت ۱ ساعت و نیم داخل فری که از قبل گرم نموده اید , قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب مغز پخت شوند و لایه آخر طلایی و برشته شود . بلافاصله بعد از پخت , غذا را سرو نمایید و مستقیما با همان ظرف سر میز بیاورید .

 گراتین سیب زمینی+اموزش غذای فرانسوی+عکس

برای حمایت از ما لطفا کلیک کنید

دانلود

اشتراک گذاری مطلب

modiseh

تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
?>