• خرید کتاب از گوگل
  • چاپ کتاب PDF
  • خرید کتاب از آمازون
  • خرید کتاب زبان اصلی
  • دانلود کتاب خارجی
  • دانلود کتاب لاتین
  • خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » ته چین گوشت+اموزش غذای سنتی ایرانی+عکس

    ته چین گوشت+اموزش غذای سنتی ایرانی+عکس

    ته چین گوشت خوشمزه :)

    ته چین گوشت+اموزش غذای سنتی ایرانی+عکس

    مواد لازم :

    برنج  ۱۰۰۰ گرم
    گوشت گوسفند  ۲۰۰۰ گرم
    ماست ساده کم چرب  ۱۰۰۰ گرم
    زعفران  ۲ گرم
    روغن  ۲۵۰ قاشق مرباخوری
    تخم مرغ  ۶ عدد
    نمک  قدری

    طرز تهیه:

    گوشت را میپریم بطوریکه بعد از پختن یک استکان آب داشته باشد .استخوانهای گوشت را میگیریم زعفران را در کمی آب جوش حل میکنیم ماست را بهم میزنیم نصف از زعفران سائیده حل شده در آبجوش را با کمی نمک و فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ داخل ماست میریزیم و بهم میزنیم و گوشت را در ماست می خوابانیم ( بهتر است گوشت را روز یا شب قبل در ماست بخوابانیم )پلو را آبکش میکنیم ته یک ظرف نسوز یا دیگ را دو سه عدد زرده تخم مرغ نصف از روغن و یکی دو ملاقه از ماستی که گوشت در ان خوابانده ایم در آن میریزیم و دو سه کفگیر برنج در این مایه میریزیم و مایه را در ته ظرف با پشت قاشق صاف میکنیم مقداری گوشت روی برنج می چینیم و مقداری برنج روی آن می ریزیم و بقیه گوشت را روی برنج چیده و با بقیه برنج روی گوشت را می پوشانیم و با قاشق برنج را کمی فشار میدهیم که به هم بچسبد آب گوشت را با بقیه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوری روغن آب کرده و بقیه ماستی که در ظرف باقی مانده مخلوط میکنیم این مایه را روی سطح برنج میدهیم در ظرف را می بندیم و ظرف را در فر یا روی آتش قرار میدهیم بمدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت میگذاریم دم بکشد ( حرارت فر ۳۵۰ درجه فارنهایت ) توضیح اینکه هر قدر حرارت ملایم و مدت طبخ طولانی تر باشد ته دیگ ، ته چین تر میشود و موقع کشیدن کمی روغن داغ کرده روی ته چین میدهیم ته چین را در صورتیکه در ظرف نسوز آماده کردیم ممکن است بطور قالبی در دیس برگردانیم و در صورتی که در دیگ مسی تهیه نمودیم دیگ را از روی آتش بر میداریم و در ظرف آب سردی قرار میدهیم تا کمی سرد شود و موقع کشیدن بطوری که گوشت و برنج از هم جدا نشود تکه تکه با کفگیر در دیس میکشیم و دقت میکنیم ته دیگ آن با مقداری گوشت و برنج از دیگ جدا شود و این ته دیگ را روی دیس پلو می چینیم .
    ممکن است ته چین را در تابه مسی متناسب با مقدار مواد تهیه کرد در این صورت قطر برنج کمتر و ته دیگ آن بیشتر میشود . و ممکن است دو کیلو ماست کیسه ای را در دستمالی بریزیم آب آن که گرفته شد و در حدود یک کیلو گردید مصرف کنیم .

    ته چین گوشت+اموزش غذای سنتی ایرانی+عکس

    اشتراک گذاری مطلب

  • کتاب زبان اصلی J.R.R
  • کتب حمل و نقل زبان اصلی
  • کتاب خارجی معروف
  • منابع اورجینال نرم افزار ماکرومدیا
  • کتاب های مدیربرنامه اورجینال
  • دانلود منابع مرجع متالورژی
  • خرید کتاب های آموزش از آمازون
  • خرید کتاب های زبان اصلی تربیت
  • خرید کتاب های زبان اصلی تئوری الاستیسیته
  • خرید کتاب های زبان اصلی مطالعات تطبیقی
  • خرید کتاب منطق فازی و برنامه های کاربردی زبان اصلی
  • تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز
    ?>