اطلاعیه سایت
دستور عمل مربای هویج+اموزش اشپزی ایرانی+عکس
دستور غذایی لذیذ و خوشمزه مربای هویج را برای شما قرار داده است .
یکی از مرباهای پر طرفدار و خوش طعم در فصل پاییز مربای هویج است.
مواد لازم :
هویج ۱ کیلو
شکر ۱کیلو
گلاب نصف استکان
آب لیمو ۳ قاشق غذاخوری
خلال بادام و پسته ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
هویج را پوست کنده و بصورت خلال نازک رنده می کنیم و در ظرف ریخته شکر را هم به آن اضافه می کنیم و با ۴ لیوان آب می گذاریم روی آتش تا مربا جوش بیاید. (گاهی کف مربا را می گیریم) بعد از چند جوش خلال بادام و پسته را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم شربت مربا قوام بیاد و در انتها گلاب و آب لیمو را اضافه کرده بعد از چند جوش مربا آماده است
طرز تهیه مربای هویج,روش اصلی تهیه مربای هویج , مربای هویج,دستور عمل مربای هویج, سالاد, عکس مربای هویج, انواع مربا ها, مربای هویج اصل,طرز تهیه مربای هویج,روش اصلی تهیه مربای هویج , مربای هویج,دستور عمل مربای هویج, سالاد, عکس مربای هویج, انواع مربا ها, مربای هویج اصل,
دستور عمل مربای هویج+اموزش اشپزی ایرانی+عکس